Καλά, εννοείται πως κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι ακριβώς έτσι. Άντε να έχει μια απειροελάχιστη διαφορά λόγω ηλεκτρικού γκαζιού (αν ισχύει κάτι τέτοιο). Έτσι κι αλλιώς ο ίδιος κινητήρας είναι, το ίδιο βάρος έχει το αμάξι, πως να δημιουργηθεί τέτοια διαφορά; Δεν έχει αλλάξει κινητήρα (όπως είχε κάνει στο facelift του προηγούμενου yaris στο 1300 - διάμετρος και διαδρομή κυλίνδρου εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά περιέργως καμια διαφορά σε επιδόσεις...). Αν όμως έτυχε (μία στο εκατομμύριο) το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που δοκιμάστηκε να έχει κάποιο πρόβλημα και να μην αποδίδει σωστά; Και μην σκεφτεί κανείς ότι επειδή έχω την pre f/l θέλω να λέω ότι πάει καλύτερα το δικό μου. Μάλιστα σκεφτόμουν σοβαρά κάποια στιγμή να την άλλαζα για να πάρω f/l και 5θυρη, αλλά εγκατέλειψα την ιδέα, γιατί μάλλον δεν συμφέρει. Μια χαρά είναι αυτό που έχω. Όμως ο κολλήτός μου που ψάχνει να αγοράσει αμάξι, έχει δεχτεί αμέτρητες ώρες πλύσης εγκεφάλου, και μπορώ να πω (και με τη θέλησή του βέβαια) πως όταν με το καλό το αποφασίσει, η Λίτσα(έτσι τη λέμε μεταξύ μας) είναι η πρώτη του επιλογή μέχρι στιγμής!