Φιλε Jimbo μου φαινεται δεν καταλαβαινομαστε.Του ειπε κανενας να μην ψαχτει;;Δεν του ειπα και απο την μερια μου καποια πραγματακια;;Και αλλα παιδια δεν προτεινουν και κατι αλλο;;Δηλαδη επειδη γουσταρει τουρμπο να τον πιασουν και μαλακα κιολας;;;Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που λετε;;Αν δεν εχει λεφτα να μην κανει τιποτα.Και το ξαναλεω αν δεν εχει λεφτα να μην κανει τιποτα!!Δηλαδη ή θα τουρμπισει με 2000 ευρω ή θα τουρμπισει με 2000 ευρω;;;Θα του βαλει καινουργια τουρμπινα με 2000 ευρω;;;Θα φτασει τα 125 αλογα με 0,4 ή 0,5 πιεση;;Θα ειναι ο βασιλιας του δρομου με 120 αλογα;;Θα τσαγιαζεται απο μαμα ραλλυ.Εκτος αν δεν τον ενδιαφερει.Αλλα τοτε γιατι κανει την μετατροπη;;Για να ακουει την σκαστρα;;;Και μετα με ρωτας γιατι τρελαινομαι;;Θα τον βοηθησουμε ναι ή οχι;;;Ακουσες τι του ειπε ο wastegate για αυτα που σκεφτεται να κανει;;Ασε εγω λεω πα...ριες μην με υπολογιζετε,αλλα και οι αλλοι;;Και να σου πω και κατι;;Υπαρχει στην Auto-Pro gadgetακι οπου μπαινει και σε ατμοσφαιρικα για να ακουγεται σαν σκαστρα.Τωρα βοηθησα καθολου;;
Λοιπον φιλε επειδη δεν θα βγαλουμε ακρη και επειδη το εχω ξαναπει ο πρωτος ηλιθιος ημουν εγω που εριχνα λεφτα σε ....κιες για να παρω 10-20 αλογα πες μας ποσα λεφτα διαθετεις!!.Βασικη προυποθεση για να σε βοηθησουμε.Αν ξερουμε τι διαθετεις θα σου πουν και τα παιδια με τουρμπο τι αλλαζεις,αν αλλαζεις,ποσο να σηκωσεις μεγιστο πιεση,αν παιρνεις ηδη ενα μοτερ ή αν αλλαζεις απλα εκκεντροφορους και κανα προγραμματακι (να τα 2000 ευρω).
Μην ξεχνας η επιλογη ειναι δικη σου.Τουρπιζει ο Δαρας με 4000 ευρω και δεν αλλαζει τιποτα και τουρμπιζει και η Auto Ergonomicks με 7000 ευρω και αλλαζει.Η επιλογη ειναι δικη σου!!
|