Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Eρωτηση για μετατροπη απο ΕΕ90 1300 12v σε ΑΕ92 1600 16v
Παλιά 28-05-06, 11:09
Το avatar του χρήστη gazodog
gazodog Offline:
Μέλος

Μοντέλο: εε90
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
gazodog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Eρωτηση για μετατροπη απο ΕΕ90 1300 12v σε ΑΕ92 1600 16v

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενταξει σπυρο οτι πεις αφου νομιζεις οτι ειναι μια βδομαδα εξω και εξι μεσα ολοι αυτοι λενε για τα τουρμπο αλλα μολις μπαινουν μεσα ξεχνουν τα λογια τους...
Ααα και κατι αλλο δεν πιστευω να εισαι περισσοτερο σιδηροφαγος απο μενα και μην ξεχνας οτι εμεις πηραμε γουρουνια στο σακι και τα συμμαζευουμε σιγα σιγα γιαυτο και στην αρχη εχουν προβληματα!
Υ.Γ.
Απο την στιγμη που μου ειπες οτι εκοψε βαση μηχανης επειδη μια ειναι πιο κοντη... απο το να κανει αντικαταστηση απο το αλλο μοτερ που παντα μια βαση χρειαζεται(οπως κοιταμε το μοτερ την αριστερη κατω απο το παγουρακι με το νερο για τα τζαμια)τι περιμενεις να σου πω?Οτι ειναι μηχανικαρα?Μπορει στο να ανακατασκευαζει μοτερ να ειναι καλος αλλα στην μετατροπη ειναι...
Φιλε μου εαν προσεξες δεν αναφερα πουθενα για τουρμπο loud μονο για ψευτομαστορες οσο για την βαση εκανα λαθος διατυπωση δεν εκοψε καμια βαση απλα (εβγαλε) τα δυο αφτια που παταει επανω η βαση απο το gti και τα κολλησε στο δικο μου, και για να σου λυθει και αυτη η (απορια) question περι μηχανικων και μη στην επομενη συναντηση θα σου δειξω τι ακριβως εχει αλλαχτει μιας και στην εκδηλωση στην παραλια δεν το προσεξες shoothim