Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-05-06, 21:30
Το avatar του χρήστη GioRgio_
GioRgio_ Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 247
GioRgio_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Υπάρχει πιθανότητα να είναι και από κακό μίγμα της βενζίνης!!!Όπως όλοι μας ξέρουμε, στον Ελλαδιστάν που μένουμε,η ποιότητα της βενζίνης δεν είναι και στα ίδια επίπεδα που είναι στην υπόλοιπη Ευρώπη!!!Και επειδη και ο εγκέφαλος έχει προγραμματιστεί για άλλα μίγματα σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες, ε και αυτός ο κακομοίρης κάπου θα χάσει την μπάλα!!!Φαντάσου το ρεζίλι μου όταν πήγα να δείξω το καινούργιο μου αυτοκίνητο στους φίλους μου και δεν έπερνε μπρός με τίποτα...!!!Με την τέταρτη πήρε και φυσικά το γιουχάρισμα και το κοροίδευμα μετά απο αυτό ήταν το θέμα της εβδομάδας!!!!!Το ρεζερβουάρ βέβαια φούλ με ΕΚΟ και απο ένα πρατήριο ξεχασμένο και απο τον Θεό τον ίδιο...!!!Καληνύχτα και έφεξε....!!!Γι'αυτούς τους λόγους,καλό θα ήταν να αφήνουμε τον εγκέφαλο να έρθει στα ίσια του -λαμπάκια κτλ- αλλά καλό θα ήταν να προσέχουμε και απο που φουλάρουμε το μωρό μας!!!Γιατί κλέφτες και λαμόγια υπάρχουν παντού και είναι ανάμεσά μας καθημερινά...!!!Στο χέρι μας είναι να τους βάζουμε στην θέση τούς...Στο περιθώριο δηλαδή...
Απάντηση με παράθεση