Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Κωδικοί
Παλιά 23-05-06, 17:32
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 336
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Κωδικοί

Επίσης πολύ ωραίο θα ήταν να τα μαζεψουμε όλα σε ένα..νοικοκυρεμένα (όπως λεει και η διαφήμιση...Κατα καιρούς πολλές φορές δεν είμαστε λίγοι που ψαχνόμαστε με εσωτερικούς κωδικούς κινητηρών κλπ(ειναι και δεκάδες ρε οι άτιμοι). Ετσι λοιπόν προτίνω να γραψουμε εδω τους κωδικούς και specs (Γενικά) όποιοι είναι σίγουροι γι'αυτα που θα γράψουν που όλοι γνωρίζουμε και να τους μαζέψουμε όλους σε ενα post...Ετσι να μπορούμε να χουμε επίσης συγκεντρωμένη γνώση...

Π.χ 2zz-ge/vvtl-i/4cylinder/16v/1796 cc /192 ps/2002-2005/Corolla E12

4Α-FE....
4A-FTE...
4A-GE...
και πάει λέγοντας

Ti λέτε?Εκτώς πάλι αν ο φίλος janakasgr μας κάνει την χάρη και τα ανεβάσει όλα συγκεντρωμένα...

Υ.Γ:Προς αγαπητο madvinegar,επειδή ξέρω οτι σ'αρέσει η τάξη και η ομοιoγενια,δε θα ήταν καλό να μεταφέρεις αυτο το topic στο support με τιτλο κωδικοί αμαξωμάτων και κινητήρων?Τι λές? Σε κουράζω το ξέρω... αλλά εδω που ειναι είναι λιγακι εκτώς

Edit:Υ.Γ2. Ζητώ ξανά συγνώμη, αλλά μιας και δεν έτυχε να είναι μέσα, το μετέφερα κι αυτό εγώ!!!! (Ayrton)

Εdit:Υ.Γ3:Ξάνα ευχαριστώ...Λέω mad,γιατι ο νέος είναι ορεξάτος και συ ήσουν αρρωστός..Αλλά βλέπω επέστρεψες Δημήτριος..Καλώς τον!(Jims192)
Απάντηση με παράθεση