Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-05-06, 16:49
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλα παρε αυτοκινητο τοτε αναλογα με το πως σφυριζει!!Γ...μα την αξιοπιστια μωρε σε σενα θα σου τυχει;;Ουφ,ουφ,ουφ.Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου.Και ακου τωρα το απιστευτο.Ζητας που ζητας τουρμπακι ή κομπρεσσορα θες να σου εγγυηθουν κιολας!!
Ακου φιλαρακι για να κατασταλλαξεις καπου γιατι ετσι δεν γινεται δουλεια.Θα σου φερω ενα παραδειγμα και εσυ επεξεργασου το και κατεληξε οπου νομιζεις.Η Honda δινει εργοστασιακη εγγυηση 3 χρονια.Το ιδιο και η Mitsubishi(δεν την αναφερω τυχαια θα δεις)το ιδιο και η Τoyota(αυτην τυχαια).Ερχεται τωρα η Σαρακακης και δινει 7 χρονια εγγυηση στο type r και 7 στη Mitsubishi.Κανει δηλαδη ενα ειδος επεκτασης της εγγυησης στα προιοντα του που σημειωτεον του ανηκουν και οι 2 εταιριες.Μηπως ξερεις απο αυτες τις 2 εταιριες και απο τα 20 ,δεν ξερω και εγω ποσα μοντελα εχουν,σε ποιο δεν κανουν επεκταση αλλα διατηρουν τα 3 χρονια;;Για να μην σε κουραζω στο EVO και στο τζιπακι με τον ιδιο κινητηρα.Τυχαια λες;;Τα ιδια και με τα subaru!!Ποιος θα σου εγγυηθει 7 χρονια,6,5 σε κ α ι ν ο υ ρ γ ι ο τουρμπατο μοτερ.Δεν ξερω με το Focus το ST τι παιζει αλλα δεν νομιζω να εξαιρειται απο τον κανονα.Κανεις φιλε μου δεν θα σου εγγυηθει μεταχειρισμενο τουρμπατο μοτερ και πολλοι λιγοι ατμοσφαιρικο.Ισως σταθεις και πιο τυχερος με τα ατμοσφαιρικα αφου η αναλογια σπασμενων κινητηρων ατμοσφαιρα με τουρμπο θα ειναι στον 1 ατμοσφαιρικο κανα 1000 τουρμπατα.Τοσες ειναι και οι πιθανοτητες σου για εγγυηση.
Απάντηση με παράθεση