εγω λεω κάτι αλλο...οταν γίνεται μία κόντρα γίνεται για να δουμε ποιο αυτοκίνητο ειναι ποιο γρήγορο..και αυτό γίνεται με την κατάσταση που είναι το κάθε αυτοκίνητο..οπως και στον δρόμο οταν κανουμε μία κοντρα δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση ειναι το άλλο...αλλα κανεις κοντρα για να δεις αν ειναι ποιο γρηγορο κτλ..οποτε..οταν κανεις μια κοντρα την κανεις για να δεις πως παει το αυτοκινητο σου με ενα αλλο ετσι οπως ειναι..αν ηταν να στηναμε κοντρα και να υπολογιζαμε διαστασεις ζαντας , τι βενζινη εχω και αν εχω φαει το μεσημερι..τοτε γιατι δεν τα βαζουμε μεσα σε ενα θαλαμο με μηδενικο αερα και μηδενικη τριβη δρόμου με ιδια ατομα με ιδια κιλα με ιδια λαστιχα κτλπ κτλπ κτλπ ...μαλακια δεν ακουγετε?οταν κανεις κοντρα την κανεις με το αμαξι που εχεις και οχι πως θα πηγαινε με ιδανικες συνθηκες και αν ειχες λαστιχα 2000 ευρω και αναρτησεις και μοτερ που να δουλευει ρολοι κτλπ...
εκανες κοντρα και εχασες..με το αμαξι που ειχες..τελειωσε...και δεν νομιζω κανενας να εχει προσωπικα προβλημα με σενα ρε 2579 αλλα εσυ πιστευω οπως παρακολουθω τα αρχισες ολα και αυτην την διαμαχη γιατι προκαλεις πολυ ασχημα και προσβλητικα για αλλους... και ακομα συνεχιζεις με την υπογραφη σου και με αλλα που λες ακομα και με το προφιλ σου.. " Τόπος: Πισω απο 20 βαλβιδες μπροστα απο ΤS" και πολλα αλλα... κανεις δεν εχει προβλημα μαζι σου πιστευω...απλα οταν αρχιζεις να γινεσαι εριστικος καταλαβαινεις..οσο για τον Jim192 που λες οτι το αμαξι το πηρε 22.000 ευρω ενω το δικο σου κανει 8.000 ...εσυ οταν το πηρες 8 εκανε?δεν νομιζω...οταν το πηρες εκανε οσο του jim192 και αν οχι τον πλησιαζε..συγκρινεις την τιμη ενος μεταχειρισμενου μηπως με ενα καινουργιο ?με αλλη τεχνολογια και αλλη αξιοπιστια μοτερ?οχι οτι το 20v δεν ειναι αξιοπιστο...αλλα μην ξεχνας οτι φορας μοτερ απο corolla και οχι απο carina αν το παμε και ετσι...και το vvtli ειναι η επομενη γενια κινητηρων απο το 20v..
το καλυτερο θα ηταν να σταματησεις λιγο τις υποθεσεις του στυλ Αν ειχα λαστιχα και αν δεν φορουσα αυτην την χοανη κτλπ γιατι και αν το vvtli δεν ηταν τοσο μπουκωμενο και αν φορουσε αυτο αντι για αυτο κτλπ τοτε θα βλεπαμε...και εγω 1.3 turbo εχω αλλα δεν το κανω θεμα.. δεν συγκρινα ποτε το δικο μου μοτερ με αλλων ουτε το αμαξι μου γιατι παντα υπαρχει γρηγοροτερος και παντα να ξερεις οτι οποιος ονειρευετε πολλα καρβελια στο τελος μενει νηστικος...και ειδικα οταν χανεις μετα απο τοσες "βαριες" κουβεντες που λες του στυλ "20ν μαυροκαπακο οτι πιο γρηγορο ως 2L ατμ/ρα" ... και το Type R 2.0lt ειναι...ατμοσφαιρα

μαμα..καραμαμα! τον εχεις?

τα vti 160 ? τα mazda GTR ? μαμα ατμοσφαιρα και 1600-1800 ...εχω και πολλα ακομα να πω μεχρι να φτασω στα 2L ατμ/ρα που λες...οποτε...
Σορρυ για το ποστ αλλα μηπως πρεπει να μπει κανενα τελος? μην διαλυθει στο τελος το club...και επειδη ημουν και σε αλλα club και εχω δει καταλληξεις που φερνει ο διχασμος.. u know..
Ολα φιλικά χωρις κακία ! δεν βαζω τονους γιατι εχω συνηθησει στα Greeklish

Τα ελληνικα Sucks :P hehehehe