Re: Εγγύηση 6 χρόνια?
ακουστε και το δικο μου στορυ"κοντα 73000κμ και σε ενα μηνα 6 χρονια .καιω τον αυτοματο του δυναμο.παω στιν τουοτα συγκρου με τι σιγουρια τισ εγγυισησ στο τσακ για ενα μινα προλαβαινα.κοιτανε το βιβλιαρακι και μου λενε δεν σασ καλυπτει!γιατιιιιιιιιιιιι?γιατι ταμαξι ειναι 6 χρονων και εχετε 4 σερβισ(των 75000 δεν τοχω κανει ακομα)μα ολα εχουν γινει με βασει τα κμ που λεει το βιβλιο!οχι λεει στα τοσα κμ ι ενα χρονο,οποιο ερθει πρωτο.ειναι 6 χρονων επρεπε να εχει 6 σερβισ!μα καλα λεο αφου ειχα κανει σερβισ θα ξανακανε σε 2 μηνε σγιατι περναγε χρονοσ!!!!!ναι μου λενε.εκει τρελαθηκα το θεωρησα μεγαλη απατη και κοροιδια!
διλ σου λενε εμεισ καθε χρονο θα σου περνουμε τα λ7 σου ψστε αν χρειαστεισ κατι να σε καλυψει η εγγυηση!!!!!!!!το θεωρησα πσιλα γραμματα για να μπορουν να τιν σκαπουλαρουν.εγινε ενασ πσιλοχαμοσ και τελικα μετα απο πολλα τιλεφονα μουπαν οτι χαριστικα και οσ ενδειξη καλησ θελησησ απο την τουοτα για το τελοσ τησ εγγυησησ θα το καλυψουν!βεβαια δεν μου αρεσε αυτο το χαριστικα γιατι εγω πηγαινα βασει των χιλιομετρων που λεει το βιβλιαρακι και πιστευα οτι ημουν καλυμενοσ και να σε αδειαζουν ετσι!εγω ενιωσα προδωμενοσ εκεινη τη στιγμη απο την τουοτα!
τεσπα μουτοφτιακσαν τοπηρα και αντε γεια.τοθλαχιστον δεν φευγω με απογοητευση!τωρα πσαχνω καλο μαστορα σε συνεργειο για σερβισ και ποτι χρειαστει!οποιοσ εχει να προτεινει καλοδεχουμενοσ!
|