Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Εγγύηση 6 χρόνια?
Παλιά 20-04-06, 23:29
Το avatar του χρήστη christos_m
christos_m Offline:
Μέλος

Μοντέλο: EE111 lt+
Περιοχή: Περιστέρι, Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
christos_m είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Εγγύηση 6 χρόνια?

Να σας πω και εγώ την ιστορία μου...

Αλλαγή μπροστινών αμορτισέρ στα 2.5 χρόνια, αλλαγή ολόκληρου του πάνω μέρος του ταμπλό στα 3 χρόνια και τέλος αλλαγή δυναμό στα 5.5 χρόνια χωρίς καμία ερώτηση.

Ετσι φτάσαμε στα 8 χρόνια της ζωής του και ήρθε η ώρα να περάσουμε ΚΤΕΟ. Πέρασα όλα τα τεστ και κόπηκα από καυσαέρια . Εδώ άρχισε η (μικρή ευτυχώς) ταλαιπωρία μου.
To αμάξι είχε υπερβολικούς ρύπους. Μιλάμε για τρελά νούμερα, το διοξίδιο 200 με μέγιστη 15 και οι υδρογονάθρακες 600-700 με μέγιστο το 60. Οι μηχανικοί τα είδαν πραγματικά όλα.
Ενα ζήτημα που με ενόχλησε πραγματικά ήταν ότι όταν συνδεσαν το διαγνωστικό μηχάνημα στην ειδική πρίζα διαπίστωσαν ότι αυτό δεν είχε στη μνήμη του το τύπο του κινητήρα μου. Απίστευτα πράγματα... cussing

Κοντεψαν να αλλάξουν τους μισούς αισθητήρες του κινητήρα. Τα καυσαέρια όμως εκεί, στον ουρανό...
Τους έκανα και πλάκα, τους έλεγα «εγώ δεν έχω corolla έχω το "enterprize"»...

Τέλος πάντον η λύση ήταν αυτό το «μαγικό» σπρέϊ για την πολλαπλή εισαγωγής και μετά από 3-4 καλές γκαζιές πέταξε έξω όλη τη μπίχλα, ρυθμίστηκε εκ νέου το ρελαντί και ως δια μαγείας τα καυσαέρια ήταν τέλεια. Να σημειώσω ότι τον συγκεκριμένο καθαρισμό δεν τον είχα κάνει ποτέ...

Ευχαριστώ...
Απάντηση με παράθεση