Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-04-06, 13:20
Το avatar του χρήστη GioRgio_
GioRgio_ Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 247
GioRgio_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GioRgio_";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά κάποιος μου είχε πει ότι είχε τοποθετήσει μόνο ελατήρια Vogtland με την μαμά ανάρτηση και ειχε βρει την υγειά του. Το παλικάρι έλεγε ότι φορούε αυτόν τον συνδιασμό για 2 χρόνια δύχως πρόβλημα!!! Περίεργο μου φαίνεται, αλλά μήπως γνωρίζει κανένας κάτι για το θέμα. Μήπως βρούμε και εμείς την υγεία μας δηλ με την τρατοβαρκα που έχουμε!!!!! :-)
έχω κάνει κάτι παρομοιο, μονο ελατήρια VIDEN εδώ και 3χρονια,&πριν 6μηνες που μέτρησα αναρτήσεις σε ΤΟΥΟΤΑ έδειξε 65%προς και 45%πισω!
Η διάφορα με πριν είναι τεραστια, παταει πολύ καλύτερα το αυτοκινητο, αλλα στο όριο αν σε προδώσει δεν μαζευεται! Εγώ την προτείνω σαν λύση αλλά με γνώση ότι με τα από 3 χρόνια θες καινούρια ανάρτηση που το σκέφτομαι ετσι & αλλιως!!
OxygeN φίλε μου θα συμφωνήσω μαζί σου!!!Πιστεύω ότι είναι μία λύση στην περίπτωση που τα οικονομικά σου είναι αντιστρόφως ανάλογα με την κ@@λα σου να φτίαξεις το μωρό σου τούμπανο...!Άλλωστε μετά απο ένα διάστημα 3 ετών ΣΙΓΟΥΡΑ όχι μόνο θα θέλεις ανάρτηση αλλά θα έχεις και την οικονομική δυνατότητα που δεν είχες πρίν...
Βέβαια η γεωμετρία της ανάρτησης πάει για βρούβες και φυσικά δεν είναι και ότι καλύτερο...!!!Αλλα δυστηχώς σε αυτην την ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα....
Απάντηση με παράθεση