Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παράπονα..μηχανικά!
Παλιά 08-04-06, 13:54
Το avatar του χρήστη LoVis
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
LoVis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράπονα..μηχανικά!

τα παραπονα μου.... το αμαξι το εχω εδω και 3 μηνες περιπου με την μετατροπη..παιζει και λιγοτερο...2 μαλλον...στον πρωτο μηνα που το πηρα..αρχες δευτερου.. θερμοκρασία.. μου πεταει τα νερα και αδειαζει το ψυγειο με αποτελεσμα να ανεβαζει θερμοκρασια..δλδ αυτο μου ειπαν ...ακομα περιμενω να δω τι θα παιχτει και που θα καταληξουμε?ειναι φλατζα δεν ειναι ειναι δεν ειναι ?εντωμεταξυ ο ενας μου λεει ψυγειο..ο αλλος ταπα..ο αλλος τρομπα ο αλλος οτι μαλακια του κατεβει...με τα πολλα θελει να παει το αμαξι για καμια βδομαδα μεσα να δουμε τι ειναι...και ειμαι και υπερβολικός...5 λεπτα να ζεσταθει 5 να κρυωσει ..οι μισοι με βριζουν γιατι το προσεχω τοσο οι αλλοι μισοι γιατι "δεν" το κρυωνω/ζεσταινω και λεω ψεμματα..αλλοι μου λενε 300 για φλατζα αλλοι 400 αλλοι 500...που να παω?να παω?να το πουλησω να τελειωνει ? η να πηγαινω οπως πηγαινα προχθες πανω σε κοντρα με 180 και ξαφνικα να βγαινει το κολαρο της σκαστρας? ναι καλα ακουσατε?στα 180 να χανω πιεση και να μενω με τα 70 αλογα και αν που εχει το αμαξι...εκτος το ρεζιλι και τα κραξιματα που ακουσα εγω τι φταιω?που εκανα την μετατροπη θα πειτε ..μαλακας..αυτο αρχιζω και νιωθω αφου ηδη εχω δωσει 200 ευρω παραπανω για γαμησιατικα..και αλλα 400 για φλατζα? η 150 για τρομπα νερου ?τι φταιει τελικα? ειδου η απορια εξαρτατε απο το ποσο ορεξη εχει ο καθε μηχανικός..( μην πω για τον δικο μου .. ) ...ασε που φοβαμαι μην μεινει μεσα το αμαξι κανα 2-3 βδομαδες(τοσο θελουν για να αλλαξουν κατι που παιρνει 2 μερες max) παλι..μετα να δω πως θα πηγαινω δουλεια πως θα βγαινω εξω πως θα κανω διαφορα..και βλεπω αλλους με την ιδια μετατροπη να μην το προσεχουν να το γαμανε και να μου κανουν και καζουρα..και τιποτα το μοτερ αθικτο...και απο που ?απο μηχανικους που και απο δω μεσα καποιοι τους βγαζανε ασχετους και αχρηστους...μηπως επρεπε να πηγαινω στου αχρηστους που δεν μιλανε στην τελικη ?
τελος παντων πειτε οτι θελετε οτι μου ετυχε οτι ειμαι μαλακας εγω οτι ειμαι κουλος η οτι ειμαι οδηγαρα και δεν αντεχει το αμαξι..εγω ενα ξερω..οτι κατα την γνωμη μου εγω το προσεχω απο πολυ εως ελεινα και τελικα μενω με τα παπαρια στο χερι...η πληρωνω το καθε γαμησιατικο του καθενος..θα μου πεις μετατροπη ειναι το ξερες..και επειδη ειναι μετατροπη ?δεν ειναι υποχρεωση αυτουνου που στο βαζει να ελενχει το μοτερ πριν το βαλει ?η το βαζει πανω και οτι γινει οτι βγει?εγω πως φτιαχνω pc και ειναι τελεια? δινω εναν σκληρο δισκο χτυπημενο και οτι γινει ?η λεω οσο κρατησει ?τι μαλακια ειναι αυτη η νοοτροπια που εχουμε εδω?και γιατι πληρωνουμε γαμησιατικα μηχανικων? πως γινετε ο ενας μηχανικος να λεει 200 η φλατζα ο αλλος 300 και ο αλλος 400 ?δλδ αν δεν φοραω παπουτσακι σπαρκο και αν δεν ξερω ποιο ειναι το καρτερ η η σκαστρα πρεπει να μου πιανει το κωλαρακι ?
τελος παντων η ουσια ειναι μια..εχω τουρμπο εχω περιποιημενο αμαξι υποτιθεται..και τι παιρνω? τα αρχ.... ..
αυτα ειχα να πω...
σορρυ για τις ασχημες λεξεις αλλα ετσι νιωθω και ετσι ειναι...και δεν θα ηθελα να σβηστει το ποστ..
ετσι μου ερχεται να το πουλησω η να το σπασω αλλα στην ουσια τι φταιει το αμαξι ? με το μαμα μοτερ δεν ειχε τπτ...τι φταιω εγω αν κανω μαλακιες και προσπαθω να πετυχω μετατροπη με δοκιμες?με καποιους μαλλον που κανουν δοκιμες? εδω ειναι ελλαδα το ξεχασα...και μην μου πειτε οτι ολοι ειχατε τζαμι μετατροπη...ψεμμα...

αυτα...δεν θελω σχολια απλα τα ειπα...