Θέμα: GTCC
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: GTCC
Παλιά 06-04-06, 19:20
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
Re: GTCC

H επισημη απαντηση μου ειναι οτι οταν εγω ο σπυρος και ο μαριος περισυ και προπερσι πηρα μερος στα αναλογα face 2 face και λογω καποιας εμπειριας απο αγωνες γενικα τους εκανα πολλες παρατηρησεις (πχ ετρεχα μαζι με group n 106 τα οποια το πρωι ετρεχαν στο ενιαιο και το μεσημερι μα τα δικα μας τα βολταδικα η το καλυτερο κοντρα με imbreza το οποιο ο ιδιος ο Πασαλης δεν ηξερε οτι ηταν 4χ4 και ηταν στην κατηγορια με τα απλα 1400 αλλα το καλυτερο παραδειγμα ηταν οταν για να βγαλουν ταχυτερο γυρο δεν φρεναρανε στις κορινες που σχηματιζαν πανω στις ευθειες SK και ετσι μας ριχναν 1 δευτερολεπτο λες και εμεις ειμαστε βλακες και μολις τους το ειπαμε ειπαν οτι δεν το ειχανε προβλεψει).

αμεσως μετα για το επομενο F2F απλως δεν υπηρχαμε για αυτους και στο παραπανω που πηγαμε (μαθαμε οτι εχει αγωνα 3 μερες νωριτερα απο τον μιλτο )και δεν μπορω να περιγραψω την αδιαφορια τους .

αυτο που με πονεσε περισσοτερο ηταν η πληρη αδιαφορια του συνολου του club που δεν ηρθε κανενας εκτος απο τον marmel την δευτερη φορα εστω για να τραβηξει φωτο (ο οποιος σημειωτεων δεν ξερει να τραβαει με την καμερα) και απο τοτε δεν ξαναασχολουμε με αγωνες αυτοκινητων (τρεχω με τηλεκατευθηνομενα 1/5και εκει τα ιδια χαλια αλλα δεν ασχολουμε γιατι ειναι για παρτη μου.(την κυριακη εχουμε αγωνα παρεπιπτωντος))

για ολους τους παραπανω λογους καταργηθηκε απο φετος το F2F και εγινε gtcc για να ξεχασουμε τα οσα ειχαν γινει και φυσικα απλα δεν μπηκε κανενας στον κοπο να μας ενημερωσει επισημα.

αυτα sorry αν σας κουρασα αλλα επρεπε να τα πω.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση