Re: Ts Forum -4-
θα συμφωνησω με τον φιλο leon μιας και εχω δει παραδειγματα. φιλοι μου αγοραζαν απο εκθεσεις σε τιμη κοστους ταχα μου ενα παρομοιο κιτρινο κουτακι τετραγωνο που υποσχοταν 8 αλογα και 3 κιλα ροπης.και πηραν απο δυο ο καθενας τους για να παρουν 16 αλογα και 6 κιλα ροπη. ετσι τους ειχε πει ο πωλητης. α ρε και να μου τα λεγε εμενα!!!! χαχαχα εδω τρομαξαμε με τον παραλληλο να παρουμε κατι. πως με ιονιστη καυσιμου να ειναι εφικτο κατι τετοιο? το ολο κολπο ειναι στην επιστροφη χρηματων. ειναι καθαρα θεμα marketing και εκει πονταρουν. σκεφτεσαι εσυ οτι θα πας μετα απο ενα μηνα και θα πεις κυριοι τα λεφτα μου πισω. εμ? ετσι ειναι? για δοκιμαστε το...... αυτα για μενα ειναι παντως αερολογιες. οποιος θελει φυσικα δεν εχει να χασει τιποτα και ας το δοκιμασει να εχουμε να λεμε και να γελαμε(καναρινι)
επισης καπου ειχα διαβασει για τα καυσιμα και συμφωνω και εκει μετον leon. προς θεου παντως δεν θελω να θιξω κανεναν αλλα πιστευω οτι ειναι λεφτα για πεταμα
και ομως βρισκουν θυματα-θηραματα και πουλανε. αλλιως πως θα επιβιωναν κατι τετοιες εταιριες?απο κει και περα αν δινοταν πραγματικα λυση με τετοια μαγικα κουτακι-καλωδια κτλ τα μαγαζια με τετοια θα ηταν οσα και τα περιπτερα στην αθηνα-πειραια, γιατι πραγματικα θα αξιζε τον κοπο. ποσες ομως τετοιες εταιριες γνωριζουμε η εχουμε ακουσει?λιγες πιστευω σχετικα.......