Θέμα: 125cc ROTAX
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-03-06, 16:39
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 396
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από scaraveos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σε ολους,

Χρηστο καποια στιγμη ειχα ψαχτει λιγο με τα rotax γιατι σκεφτομουν να αγορασω ενα με γνωμονα οτι το συγκεκριμενο καρτ εχει πολυ χαμιλο κοστος συντηρησης! Τουλαχιστον ετσι μου ειχε πει ο αντιπροσωπος. Ισχυει κατι τετοιο; Τι εξοδα εχεις εκτος απο βενζινες-λαδια μεσα σε μια χρονια;

Ευχαριστω!
φιλε μου αληθεια σου ελεγε ο αντιπροσωπος τα συγκεκριμενα καρτ δεν εχουν μεγαλο κοστος συντηρησης,ειναι απο τα πιο αξιοπιστα δεν σπανε αμα χρησιμοποιεις καλο λαδι και μπουζι και ειναι και υδροψυκτα που σημαινει οτι δεν ζεσταινονται ευκολα... επειδη εχω καιρο να παω για καρτ δεν μπορω να σου πω ακριβως τα εξοδα του αλλα ειναι πολυ λιγα να φανταστεις λαστιχα εχω αλλαξει μονο δυο φορες μεσα σε περιπου τρια χρονια που το εχω βαζω και τα soft που φαγωνονται ευκολα, ετσι χονδρικα να υπολογιζεις καμια 200 ευρα το χρονο με τα λαστιχα...και παραπανω παντως να κοστιζε αξιζει δεν υπαρχει τιποτα αλλο που να σε ανεβαζει την αδρεναλινη ειδικα οταν εχεις αγωνιστικο σκεψου και αυτοι που βρισκονται στη φορμουλα με τετοια ξεκινησανε.....

ενα πραγμα να ξερεις το καρτ θελει καλο λαδι και μπουζι και φυσικα να ξερεις να το ρυθμισεις αναλογα την θερμοκρασια .....