Το νοημα φιλε Πανο δεν ειναι να ανεβασεις ετσι ασκοπα στροφες αλλα εκει που θα ανεβεις να δουλευεις σωστα.Να εδω ερχεται ο παραλληλος οπου μπορεις να τον αξιοποιησεις στο επακρο.Αρκει να γινει σωστη ρυθμιση που απο οτι ξερω δυσκολα επιτυγχανεται.Τωρα για στροφαρισμα μεχρι 8500 δεν εχω ακουσει τιποτα απο αυτα που λες αρα θεωρω οτι το εχεις διαβασει καπου και το λες.Παντως για 300 στροφες παραπανω να απαιτουνται αλλα ελατηρια δε΄ξερω μου φαινεται περιεργο(ουτως ή αλλως δεν φοραμε απλα ελατηρια).
Τωρα για ολα αυτα περι μεταμοσχευσεων μερων του μαυρου στο δικο σου δεν μου ακουγεται θετικο γιατι οπως ξερουμε και αναφερεις υπαρχουν και αλλα διαφορετικα πραγματα που μπορει να σου δινουν stop και που δεν αξιζει να φορεσεις(βαλε ενα μαυρο να ησυχασεις ρε αδερφε).
Και οσον αφορα την ιπποδυναμη σου μην τα ξαναλεμε εισαι κατω απο εμενα και πανω απο τον Γιαννη και ολοι μαζι κατω απο τον Νικο(αλλα κατσε να διαβασω τι εχει κανει,δεν εχω δει ακομα).Κοιτα σταθεροποιησου σε αυτες τις αποδοσεις γιατι απο οτι καταλαβα εχεις πολλα σκαμπανεβασματα!Χα,χα,χα.
Υ.Γ 1 Ρε με εκεινη την κοντρα που λεγατε τι εγινε;;Για να μην μιλας μαλλον τσαγιαστηκες.Χα,χα,χα.
Υ.Γ 2 Λες οταν ειχα βαλει τον blitz τον εγκεφαλο να ηταν οι βαλβιδες που βαραγαν οταν στροφαρα καπου εκει στα 8700;;Μ,μμμμ με προβληματισες!!
|