Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-02-06, 19:00
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ειμαι κανα μηνα εξω απο το site και με μεγαλη ανυπομονησια μπηκα σημερα για να διαβασω τι εχασα!!Μου βγαζει γυρω στις 4000 νεα πραγματα να διαβασω!!Πολλα τα απεριψα γιατι δεν με ενδιεφεραν αλλα περισσοτερο κολλησα εδω και ειπα να εκθεσω και εγω την ταπεινη μου αποψη.
Ειχα μεινει σε μια ενδεχομενη κοντρα του Marmel με τον 2579 που βλεπω οτι δεν εγινε,μετα την ηττα του Πανου(γιατι εγω τοτε ετσι το ειχα εκλαβει).Μεσα στα οσα ειχαν ειπωθει,αρχισαν να πεφτουν και οι πρωτες ψιλες για κοντρα 20V με TS.Τοτε μαλιστα ειχα εκφρασει την απορια μου πως τοσο καιρο δεν εχει γινει μια τετοια 'συναντηση' στις απειρες συναντησεις σας την Παρασκευη.Μηπως χρειαζεται να θυμισω σε κανεναν οτι απο τους 20V ημουν ο μοναδικος που ξεχεζε τον Νικο για τα λεγομενα του;;Αμφιβαλλει κανεις γι'αυτο;Ας γυρισει να διαβασει τα ποστ μου τα προηγουμενα!!Αμφιβαλλει κανενας οτι παλι ειμαι ο μονος απο τους 20V που τσακωνεται με τον Marmel και τον Ayrton στα οσα κατα καιρους λενε περι ιπποδυναμης και διαφορες κοντρες;(αλησμονητο το τοπικ με το subaru,πολυ γραψιμο).Οταν γραφονται πραγματα υπερβολικα παντα απαντω και δεν δισταζω να γινομαι δυσαρεστος.
Ολος αυτος ο προλογος γινεται για να δειξω(που δεν νομιζω οτι χρειαζεται ),οτι αν μη τι αλλο αν και 20V δεν ειμαι μονοχνωτος.
Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ ομως διαβαζω απιστευτα πραγματα απο τα παιδια με TS!!!Τι παει να πει ρε παιδια δεν το εσπασε για αυτο βρεθηκε μπροστα ο Νικος;Να μην στηνοταν για κοντρα τοτε.Να καθοταν σπιτι του και να εβλεπε μπαλα οπως εκανα και εγω!!Τι παει να πει ειχε 2 ή 3 ατομα μεσα στο TS;Να τους κατεβαζε κατω!!(εκτος αν στον εξοπλισμο του TS δινουν δωρο και 2μαντραχαλαδες).Σαφεστατα και ειχε μειονεκτημα με 2 επιπλεον ατομα αλλα ποιος του φταιει;;Εγω;;Και πως βρεθηκε μπροστα το TS στις 2 πρωτες σχεσεις και μαλιστα με μεγαλη διαφορα και μετα προλαβε ο Νικος και τον μαζεψε και του εριξε κιολας;Αυτοκινητο με 500 αλογα ετσι δεν σε περναει!!Αλλη ασυναρτησια που διαβασα οτι τα TS ειναι μπουκωμενα για ρυπους κ.τ.λ σε αντιθεση με τα 20V.Ειπε κανενας οτι το 20V εισηχθη ποτε στην ευρωπη;Τι μας νοιαζουν οι ρυποι σε μια κοντρα;Εμενα που με νοιαζει κυκλοφορω με μαμα καταλυτη αλλα σε κοντρες που βαζω δεν λεω αν ειχα Americat θα ημουν απο ολους μπροστα.Και αν το λετε για το οτι υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης τοσο το χειροτερο για εσας γιατι στα 28000 θα προσθεσεις αλλα 10000 για να παρεις ποσα αλογα;;;Απο ολα αυτα τι δεν ξερατε;Ε,τοτε γιατι τα λετε εκ των υστερων;Ναι το 20V ειναι ενα ακραια βελτιωμενο μοτερ στα 1.6 κυβικα,τοσο ωστε να εχουμε την ιδια αξιοπιστια.
Και για να ρωτησω κατι γιατι ο πρωτος που πιαστηκε μαλακας απο το αποτελεσμα ειμαι εγω.Εστω οτι εχετε δικιο σε ολα οσα λετε!!Ειστε ευχαριστημενοι απο το γεγονος οτι αυτοκινητο με 30 αλογα παρακατω,λιγοτερα κυβικα και ροπη πηγαινετε μαζι;;Για να μην πω οτι ειστε πισω κιολας!!Για εμενα δεν εχει αλλαξει κατι,συνεχιζω να πιστευω οτι το 1.8 ειναι πιο συγχρονο και δυνατο μοτερ.Θεωρω τον Νικο υπερβολικο σε πολλα αλλα πραγματα αλλα οσον αφορα το συγκεκριμενο αφου μιλησε με πραξεις τα λογια περιτευουν!!!Και για αυτους που του προσδιδουν διαφορους υπερβολικους χαρακτηρισμους αυτο που εχω να πω εγω οτι ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο να εισαι φαφλατας παρα ξεροκεφαλος και φανατικος.
Για τον Αyrton διαβασα οτι ηταν μπροστα απο το υπερκυβισμενο.Απο τα λεγομενα και του Νικου που λεει οτι καμμια σχεση τα 2 μοτερ(Πανου και Γιαννη) καταφευγω στο συμπερασμα οτι φιλε Γιαννη οντως εισαι τα δυναμομετρημενα αλογα,αλλιως θα επρεπε και λογω βαρους να βρεθεις πολυ μπροστα.Για συγκρινε λιγο την περιπτωση σου σε αντιδιαστολη με του 2579.Εσυ με 1.8 ιδρωσες οσο ιδρωσε και ο 2579 με τα 192 αλογα.Δεν δικαιολογουνται τετοιες τεραστιες αποκλισεις,ο ενας με το απλο 1.8 και ο αλλος με το TS!!!Και μαλιστα ο 2579 με πολυ βαρυτερο αμαξωμα.Οσο για τον φιλο Πανο ειναι σαφεστατα πιο δυνατος απο τον Γιαννη(συμφωνα και με τα λεγομενα του Νικου) αλλα παραμενει πισω απο τον 2579.
Αυτα ειχα να πω συγνωμη αν καποια πραγματα δεν τα καταλαβα σωστα αλλα αυτην την εικονα αποκτησα απο αυτα που διαβασα 384 ηταν οι νεες ενοτητες για μελετη.
Απάντηση με παράθεση