Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: 4AGE-20V vs VVTLi
Παλιά 20-02-06, 15:07
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1250
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: 4AGE-20V vs VVTLi

χαχαχαχα την εχετε ακουσει ολοι κανονικα ε? καποτε κοροιδευατε το νικο και τον κλεισατε στο τρελαδικο. ηρθε η αποδειξη ομως και θα ξαναερθει γιατι υπαρχουν και αλλα δυνατα 20v. φαντασου να ηταν 1800 το 20v. τι συγκρινουμε τωρα?
βασιλη ολο μ@λ@κιες λες. του 2579 ειναι περιφερειακα ψιλοβελτιωμενο. τιποτα το σοβαρο. εκει ειναι το θεμα ομως? αυτο ελειπε να ηταν και απο το εργοστασιο το 20v. αν του εριχνε στ αυτια και τοτε? δεν ξερω τι λετε τι πιστευετε και τι οχι γεγονος ειναι οτι η ts μασησε. και μη μου πειτε οτι δεν την ακουσατε γιατι............ σιγα μην εδινα εγω 25000-28000 ευρω και να εχω πισω μου μιση καροτσα αν δε μου ριξει δλδ ενα.....20v XAXAXAXAXAXA
νεοκλη ειμαστε φιαλαρακια και το ξερεις. πρεπει να δοκιμασουμε δυο μας αναβαση και θα σου πω τι παιζει. μου το λεγε και ο φανης κατακαιρους και τον δουλευα
ε ρε γλεντια.
να υπενθυμισω στο σταθη οτι ο νεοκλης ειχε ενα ατομο μεσα περιπου 80 κιλα και οχι 2 η 3 οπως τον συμφερει να λεει τον σταθη. δλδ νομιζετε θα αλαζε κατι αν ηταν μονοι τους οι οδηγοι? χεχε αντε μια διαφορα του ενος χιλιοστου