Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: 4AGE-20V vs VVTLi
Παλιά 20-02-06, 14:36
neoklis

Re: 4AGE-20V vs VVTLi

παιδια ειληκρινα ζητω ταπεινα συγνωμη απο ολουσ τουσ κατοχουσ τsport
εκανα μεγαλη μαλακια ανοιξα απο ρελαντη χωρισ γκαζι και εφτασα την πρωτη στον κοφτη το παλικαρι απο πισω μου (δεν ξεκινησαμε διπλα διπλα)1 αυτοκινητο στο τελειωμα τησ 1 ειχα παρει διαφορα
+2 περιπου τα παλικαρια απο μεσα η κολητη μου μου μου ειπαν που ειναι ρε χαθηκε παρολα αυτα παντα με μαρτυριεσ των παιδιων που ειταν μεσα την δευτερα την αλλαξα 6200 και την 3 στης7300 και κατι εκει το παλικαρι αφου του ειχα ριξει ειδη μα μαζεψε και μου εριξε +1και κατι παραλαυτα φορτοσα την 4 στησ 7800 και εβαλα 5 και ανεβαζε μεχρι 8000 τον μαζεψα και τον περασα για λιγο στο τελειωμα
τωρα οι κατοχοι τσ καταλαβενετε τι μαλακια εκανα
απλα το παλικαρι ειδε την 1 μου και 5 αλλα οχι να τησ σκισω ολες
και μην ακουω οτι το παλικαρι δεν το εσπασε να με περασει μην τρελαθουμε
θα ερθει παντος η στιγμη που θα το μετανοιοσει πικρα
κριμα που το λυπυθηκα οταν εσκουζε στην 1 κοφτη
βλεπετε το ποναω μαλακια ε δεν θα ξαναγραψω αλλο εδω δεν αξιζει να ασχολουμε γραπτος φυσικα ακουσα και τα καντιλια απο τα φιλαρακια μου και μου ειπαν παλι να ειναι μεσα και η τρεις μας και το πολικαρι μονο του η μπορει να δωσο και το αμαξι μου στον μαρμελ να το παει αυτος (ασχετα αν δε το δινο στην γυναικα μου )γιατι εγο ποναο να το ακουο να μπαινει κοφτεσ δεν ειμαι τησ κοντρασ και ουτε το παιζω γρηγοροσ αλλα καποιοσ πρεπει να του κοψει την γλωσσα του παλικαριου οπωσ προανεφερα δεν θα ξαναγραψω γιατι ειναι και αλλα παιδια που θελουν να πουν τα δικα τουσ το τηλ. μου ειναι στο προφιλ αν το παλικαρι ειναι διαθεσιμο ασ παρει η εμενα η τον πανο ευχαριστω φιλικα νεοκλης
Απάντηση με παράθεση