Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 19-02-06, 18:43
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο,αυτο που εχω να πω ειναι οτι το αμαξι σου ξυριζει.Ημουν σιγουρος οτι απο εκκινηση δεν ειχα καμια ελπιδα,γιατι σε αλλες περιπτωσεις ρολαριστες 3ες αν θυμασαι καλα πηγαιναμε μαζι.Οντως δεν το ξεκινας καλα.Μεγαλυτερη εντυπωση μου κανει το οτι εχεις το ιδιο μοτερ με το Γιαννη (Αyrton) ο οποιος με το ζορι την πρωτη φορα με περασε και τη δευτερη απλα εβλεπε τα οπισθια της corollas μου.Οπως σου ειπα και εχθες τεραστια η διαφορα.Το που οφειλεται αυτο μονο εσυ η ο Γιαννης το ξερετε.Κ κατι αλλο φιλε,θελεις επειγοντως ΑΝΑΡΤΗΣΗ
φιλε νικο ευχαριστω για τα καλα σου λογια. οντως υπαρχει αρκετη διαφορα κατα τη γνωμη μου. αλλα οχι και πηγαιναμε μαζι με 3 τες. μια φορα ανοιξαμε ρολαριστοι δευτερες και εφυγα. τωρα μετα τα 150-160 ειναι και θεματα αεροδυναμικης ρε. αλωστε τα παιδια με το Ε12 που καθησαν στη μεση της διαδρομης θα ειδαν την διαφορα (1 κολωνα και κατι κατα τη γνωμη μου). παντως το ξεκινας καλα. ξεκινησα με 4000 και αναγκαστικα επρεπε να πατησω τερμα. εμενε ολο κατω και με το που γραπωναν κατω οι τροχοι πεταγομουν μπροστα και με την πρωτη. νομιζω στη χτεσινη βολτα φανηκε η διαφορα στη δυναμη των κινητηρων και απο δευτερες!!!!!.
να σου πω την αληθεια σε περιμενα πιο δυνατο φιλε. τρεχει κατι? τις αλλες φορες στο ποταμι ησουν πιο δυνατος νομιζω. αν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα με τον γιαννη τοτε δεν εχει καμια ελπιδα. ayrton ετοιμασου hangry
Είπα θα κρατηθώ και δεν θα γράψω...... ένα πόστ το έγραψα και το ξαναέσβησα, αλλά τώρα δεν πάει άλλο!
Γιατί βρε Νίκο δεν λές ότι στην 2η εγώ δεν ξεκίνησα κάν? Είναι τόσο κακό? Να πείς ότι εγώ πάτησα το γκάζι αφού έφυγες 1 καρότσα μπροστά? Τι να πώ!!! Γιατί δε λές, ότι στην 1η, έφυγες μισή καρότσα στην πρώτη, και απο την 3η και μετά σε κάλυψα και σου έριξα και άλλη μια ολόκληρη? Γιατί? Τέσπα, αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να γράφω για κόντρες, γιατί ο καθένας τα λέει όπως θέλει! Μόνο με μάρτυρες πλέον!
μα εγω γιαννη ειχα μαρτυρες στη μεση της διαδρομης. τον αντωνη και τον mike g.αλλα ειπε αληθειες ο νικος οτι δεν γινοταν να με φτασει. οι δυο μας τωρα να δουμε πο σο θα ανασανεις?

αρχιζουν και ιδρωνουν οι ts??? ε ρε γλεντια.........