τωρα τι να σου πω ρε βασιλη....ναι ολοι μαμα ειμαστε στο τελος θα γεννησουμε κορολακια κιολας. τι να πω.........τσ τσ τσ τσ.... πρωτη φορα βλεπω μαμα 4EFTE με 145 αλογα που δηλωνεις ενω βγαζει μαμα 130κατι. μονο και μονο απο ψυγειο που φορας βασιλη εχεις ξεφυγει απο τα ορια της εννοιας μαμα. μαμα σε συμφερει να λες γιατι ποτε δεν θα περασεις εικοσαβαλβιδο ετσι οπως εισαι βασιλη. εκτος του οτι θα χασεις θα ξαναπροσπαθησεις μπας και...... αλλα στην δευτερη δε θα τερματισεις επειδη θα ειναι σπασμενο και στο γερανο κοτσαρισμενο(α ρε ομοιοκαταληξια

) μη λεμε οτι θελουμε.
ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΩΡΑ......
για μενα το οτι αυτοι οι 2 κινητηρες ειναι ψιλοκοντα(ξαναλεω οτι ειναι γρηγοροτερο το ts αλλα. αυτο το αλλα τα κανει ολα) σε σχεση μετα λεγομενα των παιδιων στο βολο το οτι δλδ ο 20v στεκεται επαξια στον vvtli λεει πολλα. αν ειχα ts και ισα που περνουσα 20v θα το πετουσα στα σκουπιδια Laughing οπως θα κανει ο νεοκλης οταν βαλω το σασμαν του 1300. του εχω υποσχεθει οτι οταν και αν το βαλω το σασμαν το 1300 στην αναβαση σχιστο εως τα 180-200 που πιανω (190 πιανει το ts)θα ειναι πισω o vvtli και αυτο για εχει παααρα πολυ μακρια τριτη και κρεμαει στην αλαγη της δευτερης. του το χω πει οτι θα παμε οταν το βαλω. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο MARMEL cussing
για να στοιχηματιζω εγω να φοβαστε, γιατι για να το κανω ειμαι σιγουρος και ποτε δεν χανω σε κοντρα. για να στησω κοντρα η θα κερδισω η δεν θα παω καθολου. αυτοι ηταν οι νομοι μου ακομα και στις κοντρες που εβαζα με τις μηχανες. ποτε μα ποτε δεν εχασα. προσεχα τι εκανα διοτι επρεπε να προστατεψω τα λεφτα μου και φυσικα εκεινων που στοιχηματιζαν σε μενα. αχ ρε βουτα........
τωρα...... αν χασω εχασα συμβαινουν και αυτα απλα ακομα δε μου εχει τυχει. ρε μη με μπλεκετε τωρα που εχω μπλεξει με το car-pc
ΥΓ οποιος μπορει ας περασει το ts του.....

ΑΣΤΑΚΟΥ!!!!