Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Μας Την Πεσανε.
Παλιά 16-02-06, 21:27
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 285
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Μας Την Πεσανε.

Ευχαριστω ρε παιδες.

Leon74 το ξερω ρε συ. το αφησα εκει για να το παρω κατα τις 22:00 αλλα τελικα ξεφυγαμε με την παρεα.... και βρεθηκα στις 2:00 να κοιταω το σπασμενο τζαμι.

Παλιοτερα παντως που υπηρχε ασφαλεια πανεπηστιμιου το αφηνες ανετα. Εληξαν οι συμβασεις τους ομως και δεν τους ανανεωσαν. Τι να πεις.

Το τζαμι το καληπτει η ασφαλεια στο ακεραιο (ουτε παλαιοτητες και τετοια) τωρα για το δερμα... θα κανω μια ερωτηση και θα σας πω.

Το να μην υπαρχει τζαμι σε ολοκληρη Θεσ/νικη..... δεν ειναι παραξενο? Και μονο ο Αλεξανδρης να μπορει να με εξυπηρετησει αυριο (κατα 99% οπως ειπε)... ενω οι υποληποι απο Δευτέρα?

αν το after sales ήταν στα επιπεδα που λενε... εγω θα περιμενα να μου προτινουν ας πουμε να αφησω το αμαξι εκει στην αντιπρωσωπια για φυλαξη μεχρι να ερθει το τζαμι (και ας με χρεωναν και κατι για την φυλαξη) και να μου διναν αυτοκινητο αντικαταστασης μεχρι να φτιαχτει το δικο μου.

Η ακομα καλυτερα να υπηρχε τζαμι ετιμοπαραδοτο.

Εγω παντως μεχρι στιγμης ειμαι 100% ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο μου... αλλα ο Καρανικολας (επισημος ΝΙΣΣΑΝ) που πηγαινα το νισσαν μου παλαιοτερα το ιδιο επιπεδο after sales ειχε. απλα δεν καθομουν σε πολυθρονα οταν περημενα να γινει η δουλεια μου.