Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: νέος κάτοχος Corolla HB
Παλιά 16-02-06, 16:42
Το avatar του χρήστη alkisthess
alkisthess Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Salonica
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 241
alkisthess είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: νέος κάτοχος Corolla HB

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Kαλώς ήρθες φίλε Αλκη!Καλά να περάσεις μαζί μας και καλοταξιδο το καινούριο σου corolla.Για τις στροφές δεν τπτ το ανυσηχητικό..ετσι είναι όταν είναι κρύο.Αλλές φορες 1500 αλλές 1800 αλλά ολα καλά...Για τα λάδια τώρα.Αμα εσύ εχεις την δυνατότητα να τα αλλάζεις και καθε 2000χλμ μπορείς να τα αλλάζεις,καλά είναι...Αλλά ακολούθησε την τακτική καθε 7500 για να χεις παντα ησυχο το κεφαλάκι σου(οχι οτι αμα τα αλλάζεις καθε 15 θα είναι ανύσηχο,αλλά είναι προτιμότερο).Κανα 50άρικο καθε φορά εντώς της αντιπροσωπείας να υπολογίζεις αν βαζεις συνθετικά.
Και last but not least...Φανταζομαι πώς το thessστο Νιck name σου,σημαίνει Θεσσαλονίκη...Αν ναι κάνε ενα "κλικ" στην υπογραφή μου! Καλά να περνάς...
ευχαριστώ πολύ παιδιά! ρεσυ αν αλλάζω στα 7.500 με συνθετικά δεν είναι υπερβολή;;;
50 ευρώ είναι μόνο λάδια και φίλτρο λαδιού; εμένα μου είπαν γύρω στα 100 ευρώ το service στα 15.000km; και γύρω στα 200 τα 30.000km.
ήμουν ανάμεσα και στα υπόλοιπα της κατηγορίας (golf - astra -147 -civic -focus -mazda 3) και αποφάσισα Corolla έστω και αν σε 1 χρόνο βγαίνει το καινούργιο!
Απάντηση με παράθεση