Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="36347
Χρηστο νομιζω οτι εισαι ο πρωτος που δεν με γνωριζι πρωσωπικα και μου απανταει με αυτο το στυλ αρχιζω να ελπιζω...
JIMS192 μαμα ειναι το TS σου? αν ναι περιμενω να μαθεις και εσυ τα αποτελεσματα ο υπογραφων τα ξερει .απο οτι καταλαβενεις ο κυβος εχει πεσι οταν το 20ν με το μαυρο καπακη βγηκε στην παραγογη τα αλλα ειναι ωρα να τα μαθετε την τεταρτη το αποτελεσμα τις κοντρας ειναι εκει απλος περιμενεις το χρονο για να το μαθεις εσυ υπομονη.
|
???
Παράθεση:
σε αυτο που θελω να μου απαντισεις ειναι καλυτερα να ζεις σε ενα ονειρο ευτιχισμενος η σε μια πραγματικοτιτα δυστυχησμενος question
|
Δεν ξέρω αν δεν με βοηθάνε τα ελληνικά μου αλλά δεν καταλαβα τιποτα απο αυτά που γραφεις στην αρχή..ούτε τους κυβους ούτε τπτ.Κρατώ το τελευταίο μονο,που μου είναι ευκολότερο στην κατανόηση και σου απαντώ.Ειναι
καλύτερα να ζεις στην πραγματικότητα ευτυχισμένος...
Παράθεση:
αυτη την στιγμη βρεισκεσε στο πρωτο σταδιο  πριν ανοιξεις πρεπει να εισαι ετοιμος για το δευτερο  αλλιως κανε το κοροιδο βρες μια δικαιολογια εγω θα σε καταλαβω πιστεψεμε ANGEL
|
Το κοροιδο να κανω?Γιατι? Σου πε κανενας οτι είμαι απο κεινους που καθομαι και μοιρολογώ αμα τον φάω ή μηπως θα το κρατησω κρυφο? Χαβαλέ κανουμε...Ετσι κάνεις εσυ?Αμα την φας,το κοροίδο κανεις ε?Γι'αυτο θα με καταλαβεις μαλλον...
Παράθεση:
|
Δεν βλέπεις καλά τοτε..Ο Γκαντεμης δεν πάει στην κόντρα αλλά στην σωματική ακαιραιότητα των αυτοκινήτων...Και αμα το θες κι'αλλιώς,ναι ρε συ,εχω αμφιβολίες...Τι να κατσω να λέω οτι θεωρητικά θα σας πατήσω και θεωρητικά εχω τελική 270 χωρίς να ανοίξουμε? Αμα ανοίξουμε θα στο πούμε όποιο και αν είναι το αποτελεσμα μην στενεχωριέσαι...
Υ.Γ:Ρε συ 2579 έχουμε ρημαξει τα μισα τα topic μ'αυτή σου την εμμονή...Κανε λίγη υπομονη μεχρι την τετάρτη και μετα θα χεις να γραφεις στα φιλικά ανοίγματα όσο θες.Please μη το χαλάσουμε κι αυτο το topic!