λοιπον παιδες προχτες εκανα βολτα με το μαυροκαπακο του φιλου μου που σας ελεγα που το εφτιαξε στην πατρα,εντυπωσεις:καταρχην ειναι με εξαρι σασμαν φορτωνει πολυ καλα αλλα δεν ειδα την τρελη διαφορα με το δικο μου (ασημι),το σασι του ειναι ενα 101 σαν του πανου,η μονη διαφορα που ειδα ηταν οτι φορτωνε καλυτερα την τριτη λογω κοντων σχεσεων,εβαλα μεχρι και 4ρτη μετα ηταν επικυνδινα λογω χιονου
σημερα μετρησα στην δουλεια την διαμετρο του χταποδιου μου και την συγκρινα με του φιλου μου και ειχαν διαφορα 3χιλ. (35,28-38,28) αρα σε μια συζυτηση που ειχαμε λιγο καιρο πριν καταληγουμε οτι η ειξαγωγη σε θεμα παχους ειναι διαφορετικη οπως και η εσαγωγη που την ειδα απο κοντα ειναι διαφορετικη,ειναι επισης μοντελο του 98 ειναι το πιο καινουργιο που εχω δει,επισης φοραει απο του levin: τα ελατηρια και τα αμορτισερ ,τα καθισματα και το σεβρο(γομαρακι μιλαμε) ,φρενα μπρος πισω,αντλια βενζινης ,μπαρα θολων ,εξατμιση αυτη που ειχε πανω ο ιαπωνας που το ειχε μαζι με φιλτρο HKS(αφροδες) μεσα στο φιλτροκουτι