Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!!
Παλιά 03-02-06, 13:39
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dbar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Έκανα σήμερα το σέρβις των 45000 χλμ στο Γιαννίτσα στη Πειραιώς.

Τους είπα για το πρόβλημα που έχω με το κενό πάνω από το radiocd. Ο ηλεκτρολόγος εκεί που ασχολήθηκε μου είπε ότι από 1/1/2006 έχει έρθει εγκύκλιος που αναφέρει ότι όσα Ε12 έχουν το πρόβλημα αυτό, τους αντικαθιστούν κάτι κλιπσάκια στη σύνδεση του πάνω μέρους του ταμπλό με την κεντρική κονσόλα.

Δεν μίλησα και πολύ για αυτό γιατί βιαζόμουν αλλά την ερχόμενη βδομάδα θα ξαναπάω για να το φτιάξουν.

Αν έχω κάτι νεότερο, σας ενημερώνω
Δημήτρη, να μας ενημερώσεις οπωσδήποτε. Ένα σημαντικό μέρος των τριγμών προέρχεται από εκείνο το σημείο και κάποιο μέλος (του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι) έλυσε το πρόβλημα βάζοντας μικρές βίδες σε εκείνο το σημείο που λες ότι υπάρχουν κάτι κλιπσάκια και έκλεισε το κενό μεταξύ του RCD και του ταμπλό. Και με αυτόν τον τρόπο σταμάτησαν και οι τριγμοί από εκείνο το σημείο.
Περιμένουμε νεότερα....

Μιχάλη
, αν και έχω τον τεμπέλη με τον έναν αποθηκευτικό χώρο, εμένα δεν μου τρίζει τίποτα από εκείνο το σημείο. Λέω τώρα εγώ, σε περίπτωση που ενδιαφέρει εσένα ή κάποιον άλλον.
Απάντηση με παράθεση