Ρε παιδιά ηρεμήστε. Απ΄ ότι είπα και πιο πριν στην Εθνική και εγώ με δυσκολία έφτανα τα 195-200. Στην Αττική Οδό είναι αλλιώς. Τί να πω... Είχα ευνοϊκό τον αέρα, ήταν κατηφορικός ο δρόμος, η άσφαλτος είναι Τ Ε Λ Ε Ι Α και δεν φοβάσαι να το πατήσεις.... Ένιωθα το αμάξι να ρολλάρει πολύ καλύτερα και γι'αυτό σκέφτηκα να δοκιμάσω να πιάσω τελική. Απ' ότι φαίνεται με επιβεβαιώνει και ο φίλος ο Μάρκος που και αυτός στην Αττική Οδό τα είδε αυτά τα χιλιόμετρα... Από εκεί και πέρα δεν θα κάτσω να αναλύσω άλλο. Όποιος θέλει ας βγει στην Αττική Οδό να δοκιμάσει. 99% σας λέω πως θα δείτε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!
Θωμά δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο με το αυτοκίνητο. Ένα κιτ φιλτροχωάνης έχω μπροστά και ένα τελικό πίσω. Είμαι χαμηλωμένος 3,5 - 4 εκατοστά (αμορτισερ/ελατηρια) και έχω βάλει και 16αρες 205/50/16. Τα κλασσικά που κάνουμε σχεδόν όλοι δηλαδή...
Ούτως ή άλλως εμένα προσωπικά η τελική δεν με ενδιαφέρει και δεν με ενθουσιάζει καθόλου! Είπα απλά να το δοκιμάσω επειδή είχε ανοιχτεί αυτό το τόπικ. Εγώ, όπως κάποιοι ξέρετε, ενθουσιάζομαι μόνο με στροφές οι οποίες παίρνονται με μπλοκάρισμα του πίσω άξονα....
|