Θέμα: KE 30 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-01-06, 11:11
aggelos2 Offline:
Μέλος

Περιοχή: xios
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 255
aggelos2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
[quote="SavvasKE35";p="34308"]ειχα κατι εκκρεμοτητες και δεν σας ακολουθησα για λιγο....Παμε τωρα.....
ΑΞΙΩΜΑ 1ο
Η αννα η ζωη, παντα σε κανει να σκεφτεσαι κατι πολλες φορες μια αγορα σου, μεχρι να πεις αει γ..... και να τελειωνεις.
Το Ρολο της "αννας" ειναι ο Κυριος Χυνος, και στο ρολο της "αγορας" το 2.0 Gti 1986 CELICA
ΑΞΙΩΜΑ 2ο
Οταν εχεις 3 τεκνα, δεν μπορεις να τρεχεις απογευματα στην παραγκα σου, να φτιαξες ακομα ενα ομορφο οχημα, γιατι η γυναικα, οσο καλη κ αν ειναι, θα σε χωρισει. Δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτο να τρωω το χρονο μου σε σιδερα. Αν και το λατρευω, πιο ευκολο ειναι τωρα να δωσω αρκετα φραγκα, να παρω ενα ετοιμο, και να κανω μονο ψιλοδουλειες πανω του.

Εχω το σπαστο πισω αξονα του σουπρα κομπλε, το μοτερ απο αυτο το ασπρο, την πλεξουδα απο το ασπρο, το σαλονι χαλια, να τα βαλω μονος μου, και να εχω ενα φτηνο και δυνατο πισωκινητο, αλλα παλι οχι καθαροαιμο σουπρα?

Ξερω ρε παιδια? το ενα μου βγαινει μολις 2.000 ευρω μεγιστο, η 2η λυση το λιγοτερο 4-5.000 ευρω.

Τι να κανω με ολα αυτα?[/quote επειδη φιλε και εγω εχω 3παιδια και μια γυναικα προτεινω να τις χωρισουμε και οι να εχουμε τον ιδιο δικηγορο για να μας ερθει πιο οικονομικα.θα μας γνωρισει και ο φιλος ο αλλιμονος και εναν αγγλο γιατι εχει μεγαλει περαση στην αγγλια και θα ημαστε ολοι αγαπημενοι