Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-01-06, 11:56
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 888
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Πριν τοποθετηθώ και εγώ στο θέμα, και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να πω ότι λόγω απόστασης και μόνο (είμαι στην Πάτρα) δεν έχω πληρώσει ακόμα την συνδρομή, πράγμα που θα γίνει είτε μέσω ταχυδρομείου είτε μέσω... του Βαγγέλη, όταν αυτός ανέβει στην Αθήνα. Οπότε δεν με επηρεάζει προσωπικά τυχόν κλείδωμα του forum όσων αφορά την συμμετοχή μου σε αυτό.

Όμως συμφωνώ με τους διαφωνούντες σε αυτό το κλείδωμα. Δεν έχω μεγάλη γνώση για το πως λειτουργούν άλλα forums, αλλά σε 3-4 στα οποία συμμετέχω, μεταξύ αυτών και το Toyotaownersclub, δεν έχει τεθεί σε ισχύ θέμα κλειδώματός τους, ή τουλάχιστον δεν έχω αντιληφθεί εγώ κάτι τέτοιο.

Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να βρεθούν τρόποι προκειμένου να εισχωρήσουν έσοδα στο club προκειμένου τουλάχιστον να καλυφθούν τα έξοδα χρήσης και συντήρησής του. Η διοργάνωση events όπως το καρτ με ειδικές τιμές για τα μέλη ή οι εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα καταστήματα είναι πολύ καλές κινήσεις για την προσέλκυση νέων εγγραφών, και θα πρέπει να αναζητηθούν και άλλα τέτοια κίνητρα και να τεθούν σε εφαρμογή, κίνητρα τα οποία είμαι σίγουρος ότι ήδη αναζητεί το 5μελές και οι διοικούντες το club. Όμως περίπτωση αποκλεισμού ενός μεγάλου αριθμού φίλων του club και ακόμη περισσότερων μελλοντικών χρηστών μόνο κακό μπορεί να κάνει στο club και στο forum, που στο κάτω-κάτω η λειτουργία του στηρίζεται στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΣΥΝΕΧΗ ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων μεταξύ των συμμετεχόντων. Το κλείδωμα μπορεί να στερήσει από το club και τα μέλη του την συμμετοχή ατόμων τα οποία διαθέτουν γνώσεις και απόψεις σημαντικές και χρήσιμες για όλους εμάς αλλά που για διαφόρους λόγους δεν έχουν πληρώσει συνδρομή, και θα καταργήσει τον γενικό χαρακτήρα του forum ως ελεύθερος χώρος έκφρασης του καθένα μας (μέσα στα πλαίσια ορισμένων κανόνων φυσικά).

Αυτά από εμένα, πάντα με φιλική διάθεση και πάντα εκφράζοντας προσωπικές απόψεις και μόνο.

ΑΝΔΡΕΑΣ