θα συμφωνήσω με τον 2579 (Νίκο δεν είπαμε ότι σε λένε?ρε σεις τι θα γίνει με το πρόβλημά μου?δεν θυμάμαι ονόματα μαμώτο. ε Λευτέρη?άδικο έχω?)
Παιδιά στην Αθήνα με τόσους παλαβούς που κυκλοφορούνε δεν μπορώ να καταλάβω που πιάνεται εσείς οι υπόλοιποι τελική.το σημείο που αναφέρεται ο 2579 είναι ωραίο.μεγάλη ευθεία με μικρές καμπές αλλά κυκλοφορούν και μ!λ!κες.Δικό μου περιστατικό πήγαινα στη λεωφόρο Βείκου με το σταρλετάκι,αριστερή λωρίδα με 80 κοντερίσια=100 χλιόμετρα(τόσο το έχω μετρήσει στην εθνική με το corolla πριν αλλάξω καν τις ζάντες).εκεί που είναι το φανάρι και δεξιά μας έχουμε το πάρκο (που πετάνε και χαρταετό τα παιδάκια) είναι αριστερά(επιπλέον αριστερή λωρίδα σε αυτό το σημείο) ένα corsa σταματημένο και περιμένει να ανάψει το φανάρι για αριστερά.Ξαφνικά θυμάται ο τύπος ότι ήθελε να μπει δεξιά και βγαίνει.το εμβόλισμα στο τσακ το απέφυγα.
αναφέρω το παράδειγμα επειδή τη λέτε πολύ στο παλικάρι.είπαμε βγαίνουμε εθνική και ανοίγουμε αλλά μέσα στην αθήνα τελικές που θα πιάσετε?και στο κάτω κάτω της γραφής δεν βάζουμε και στοίχημα για να πεις ότι θα παίξεις και τη ζωή σου κορώνα γράμματα για να κερδίσεις.
2579 εγώ μένω δίπλα σου Κυψέλη.αχ και να σε πετύχω με το στάρλετ θα ρίξω πολύ γέλοιο πρώτες δευτέρες (σταρλετάκι του 85 πισωκίνητο με 4αρι σαζμαν που σχεδόν κάνει σούζες στην εκκίνηση χιχι)
sorry βγήκα και εγώ μια φορά off topic αλλά παύσατε πυρ ρε παιδιά.χαλαρώστε.να διαφωνούμε και να κάνουμε και χαβαλέ όχι να δημιουργούμε κόντρες μεταξί μας.
φιλικά Κών/νος
|