Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p="
Ενας λογος που δεν εστελνα post ποτε ειναι αυτος που οταν λες κατι πευτουν ολοι πανω σου να σε φανε.
|
Δεν νομίζω... Αν υποστηρίζεις αυτά που λες με επιχειρήματα δε νομίζω να σου πει κανείς κάτι... Και επειδή γενικά δεν υπάρχει τεχνογνωσία σε TS όποιος ξέρει λέει εδώ... αν εσύ ξέρεις κάτι που θα βοηθήσει τους άλλους δε νομίζω να σε φάει κάποιος...
Παράθεση:
1.το TS του αστκου ειναι 185 αλογα τροχο.το δικο μου ειναι 200.
|
Δεν είναι 185... είναι παραπάνω... Αν είναι το δικό σου 200 έχει ενδιαφέρον η λύση σου για πολλούς που ψάχνονται...
Παράθεση:
2.Εγω δεν φοραω παραληλο εγκεφαλο αλλα stand alone power fc και ειναι ρυθμισμενος απο τον μοττη σε γνωστο δυναμομετρο.Συν οτι δουλευω το μοτερ 8900.
|
Φαντάζομαι ότι δε δουλεύεις μόνο με το Power FC...
Παράθεση:
3.Αν καποιος τον ξερει επικοινωνησει μαζι του για ενα φιλικο ανοιγμα μαζι μου χωρις νιτρο μπροστα σας το e-mail μου t_akisz@yahoo.com
|
Του το μεταφέρω!
|
Και ομως ειναι μονο 185 τροχο μου το εχει επιβεβαιωσει ο ανθρωπος που καινει τις δυναμομετρησεις.Το δικο μου ειναι δυναμομετρημενο σε ΤΑΤ δυναμομετρο που ειναι το πιο αυστηρο ετσι για να ξερεις φαντασου αν το μετρησο σε καποιο που να μην ειναι τοσο ακριβες σαν αυτο που παει ο αστακος.Να του το μεταφερεις ετσι για να δουμε τι μπορει να κανει και οχι μονο λογια.