πιστευω στο συνολο οτι παραδεχομαστε και οι 2 οτι το αποτελεσμα(στο συνολο) ηταν ισοπαλο. (30 φορες εχω πει οτι ο μαυρος ειναι δυνατοτερος και ειδικα στα χαρτια)το λεω αυτο γιατι 40 ανοιγματα να καναμε το ιδιο αποτελεσμα θα ειχαμε. ειναι οδηγικο το θεμα εκκινησης ποιος θα κανει το μπαμ. αν ξεκιναμε με 10χιλιομετρα την ωρα παντα θα ειναι ιδιο το αποτελεσμα. μιλαω για το συνολο. θα συμφωνησω με το νικο οτι πεταχτηκε αρκετα μπροστα στο δευτερο ανοιγμα και εκοψε για να ξαναξεκινησουμε(κανενας δεν εχει τιποτα να κρυψει). τεσπα ξερουμε με το νικο τις δυνατοτητες μας και μια ευθεια απο 0 εως την τελικη μας θα τα κρινει ολα. δεν ειναι ολα τα νοιγματα απο σταση ομως. διορθωνεται αλωστε αυτο με τετραδα ζαντολαστιχα που με περιμενουν να παω και να τα βαλω.(αμεσο μελλον)
και μερικοι που ειχατε λυσαξει με το 6αρι σασμαν να στε σιγουροι οτι αν ο νικος ειχε 6αρι πιστευω οτι τα πραγματα θα ηταν χειροτερα για αυτον απλα επειδη το 6αρι δεν εχει διαρκεια.(γνωμη μου παντα)
δημητρη δεν σου ζητησα εγω να πανυγηρισεις.
οσο αναφορα την βενζινη ειτε 95 οκτ βαλω ειτε 200οκτ τ αμαξι το ιδιο παει. στο δυναμομετρο με το laptop ρυθμιστηκε τ αμαξι να δουλευει με 95 οκτ φυσικα λογω οικονομιας. ειχα δοκιμασει με 100ρες αλλα ηταν ιδιοι οι χρονοι
αν εχω πχ τριτη και 30χιλιομετρα και πατησω γκαζι δεν εχω καθολου πυρακια που σημαινει σωστη ρυθμιση αβανς. ενω πριν τον παραλληλο ακομα και με 100αρα ειχα πυρακια χαμηλα. ελπιζω να καταλαβαινεις δημητρη την εννοια