Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-01-06, 19:07
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 336
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="32185
Δεν βαρεθηκατε ρε παιδια;Συζηταμε τα αυτονοητα το εχετε καταλαβει;Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει και οι υπολοιποι τα φιλτραρουμε βασει των γνωσεων και των εμπειριων μας.
[.....]
Και εν κατακλειδι μεριδιο ευθυνης εχουμε ολοι μας (και μιλαω για τους 20V) και οχι μονο ο Νικος για την κακη εικονα που δειχνουμε(γιατι εμενα το εχω ξαναπει με ενοχλει αυτο το πραγμα).Με τις 'υπερβολες' μας προκαλουμε ανευ λογου και αιτιας τα παιδια με τα TS που στο κατω κατω της γραφης και πιο εξελιγμενο μοτερ διαθετουν(την απαντηση την εχει δωσει η ιδια η Toyota εδω) και πιο δυνατο και 1.8 κυβικα.Οποιος εξακολουθει να πιστευει οτι δεν ειναι υπερβολες τα παραπανω,τον παρακαλω να λεει το 'δικο' μου 20V (οπως λει ο Πανος) γιατι δεν συμφωνουν ολοι οι 20V μαζι του.
Θα μπορούσα να πώ οτι το παραπάνω ήταν απο τα ποιό σοβαρά post που γραφτηκαν μεσα στις δεκάδες αρλούμπες που γράψαμε κυρίως στα "φιλικά ανοίγματα".

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p="32185
Παιδιά λίγη σοβαρότητα. Οπως είπανε και άλλοι (Mechanicaf, Stathis), θα τα διαβάζουνε άλλοι και θα γελάνε! Καλός ο 20V αλλά μέχρι εκεί! Τα TS πολύ χλωμό! Παιδιά δεν μπορεί να χτυπήσει τέτοια αυτοκίνητα ο 20V, είναι απλό! [....]

Οσο αφορά δε τα πέρι μέχρι τα 120 το πήγαινα, ένα θα πώ! Κι εγώ την Ferrari μέχρι τα 10 την πήγαινα γιατί τα άφησε όλα κάτω! ΤΗΝ ΕΧΩ! Αλήθεια σας λέω!!!! Αρα δεν μου έμεινε και τπτ άλλο! Τα 120 δεν ειναι μέγεθος σύγκρισης!!!
Ομοίως...

Για το δευτερο συμφωνώ και επαυξάνω.Εβαλα το οδόμετρο και μέτρησα.Ούτε 300 μέτρα δεν θέλει για τα 120.Τι "κόντρα" jr θα ναι αυτή?Αλλά και πάλι...
Απάντηση με παράθεση