Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-01-06, 22:53
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν βαρεθηκατε ρε παιδια;Συζηταμε τα αυτονοητα το εχετε καταλαβει;Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει και οι υπολοιποι τα φιλτραρουμε βασει των γνωσεων και των εμπειριων μας.
Δεν συμφωνω με τον 2579,εχει ο ανθρωπος δικη του εκτιμηση των πραγματων.Και εγω 20V εχω και μου φαινονται ξενα ολα αυτα.Εχω πει πια αυτοκινητα τουλαχιστον εγω κοντραρα στα ισα.Μπορει ομως ,λεω μπορει ο ανθρωπος να ηταν απο τους τυχερους και να πηραν μοτερ ετοιμο,στημενο με αγωνιστικες προδιαγραφες made in japan.Απλως να αναφερω προσωπικο μου βιωμα οπου πηγαινοντας στον Μπαρμπαρη για σερβις αν θυμαμαι,μου λεει κατσε να δοκιμασουμε εναν εγκεφαλο πανω στο μοτερ σου.Εκπληκτος αφου τον βαζει βλεπω το μοτερ μου να κοπαναει 9αρες.(πολυ μετατις 8000).Φοβηθηκα και εκοψα.Του λεω ρε Μητσο τι παιζει εδω και μου δειχνει τον εγκεφαλο και εγραφε Blitz πανω.Τι ειχε γινει;Του ειχε ερθει μηχανη με αυτον τον εγκεφαλο και ηθελε να δει αν το Blitz ηταν μουφα ή πραγματικοτητα.Εν ολιγοις το μοτερ ειχε και αλλα καλουδια εσωψυχα.Εκτιμομενη δυναμη;Απο 180-200.Δυσκολα να το πεις μιας και δε δυναμομετρηθηκε.
Μονο ετσι να πεις οτι περναω TS αλλα για GTA προσωπικα αμφιβαλλω.Καθως και για πολλα αλλα.Συμπερασματικα,προσωπικη μου αποψη,μονο αν συμβαινει κατι παρομοιο εχει ελπιδες ο φιλος μου 2579 να σταθει με TS και Type r και με αμφιβολο αποτελεσμα.Οτιδηποτε αλλο ειναι εκτος πραγματικοτητας(προσοχη φιλε Νικο δεν λεω οτι δεν περασες) αλλα οι λογοι που περασες τα παραπανω μοτερια ειναι ασχετοι με το θεμα δυναμης μοτερ.Μην το κουραζουμε αλλο.
Και εν κατακλειδι μεριδιο ευθυνης εχουμε ολοι μας (και μιλαω για τους 20V) και οχι μονο ο Νικος για την κακη εικονα που δειχνουμε(γιατι εμενα το εχω ξαναπει με ενοχλει αυτο το πραγμα).Με τις 'υπερβολες' μας προκαλουμε ανευ λογου και αιτιας τα παιδια με τα TS που στο κατω κατω της γραφης και πιο εξελιγμενο μοτερ διαθετουν(την απαντηση την εχει δωσει η ιδια η Toyota εδω) και πιο δυνατο και 1.8 κυβικα.Οποιος εξακολουθει να πιστευει οτι δεν ειναι υπερβολες τα παραπανω,τον παρακαλω να λεει το 'δικο' μου 20V (οπως λει ο Πανος) γιατι δεν συμφωνουν ολοι οι 20V μαζι του.Αυτα απο εμενα με σεβασμο σε ολα τα παιδια που στροφαρουν.....ξερετε εκει ψηλα 8 και κατι.
Απάντηση με παράθεση