Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 31-12-05, 01:31
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

ρε νικο κοψε λιγο ρε γιατι στο τελος δεν εχει σημασια να παμε κοντρα ρε συ.θα με περασεις απο πανω. δε τα εχουμε τα ts. αν θελουμε παντως ενα καραμαμα ετοιμο εχουμε του νεοκλη και ειναι φιλος μου αλλα το λυπαται γμτ. πηρε και 5πορτο ο βλακας!!!! παντως των ρωτησα ποσο ανεβαινει σχιστο απο φαναρι προς σκαραμαγκα και μου ειπε 180 κατι...
εγω εκει ανεβαινω 180. θα επιταχυνει γρηγοροτερα ομως λογω αλογων. αμα πεσει κατω απο το lift ομως χεστα χαραλαμπε

το συγκεκριμενο λαστιχο το ειχα βαλει αναγκαστικα μεταχειρισμενο λογω του οτι την τελευταια στιγμη που ξεκινουσα για ταξιδι κανοντας ελεγχο στα λαστιχα διαπιστωσα οτι υπηρχε ενα βυζι που επρεπε να γινει αντικατασταση ελαστικου. τα αλλα 3 ηταν φρεσκα απο ημερομηνιες. ασχετο αν λιωνουν σε burn out. και το λαστιχο που μου εδωσε ο τυπος απλα ηταν σε αθλια κατασταση οπως αποδειχτηκε. σαν να ηταν σαπιο. σαν να μην ειχε λινα μεσα. το παθημα ειναι μαθημα φυσικα και παω για 4δα τωρα μαζι και με ζαντες. αντε να διαλεξω τωρα cussing
και το θεμα του ατυχηματος ειναι οτι δε με νοιαζει καθολου αν ειμαι μεσα μονος μου. αλλα αν εχεις κοσμο μεσα ειναι δυσκολα τα πραγματα. τι σου φταει ο κοσμος?
σταθηκα τυχερος!!!!! γιατι τα χιλιομετρα με φουσκωμενα λαστιχα δε φενοντε . νομιζεις οτι εισαι σταματημενος ειδικα σε εθνικη. με σκασμενο τεζα λαστιχο ομως οταν ημουν με 170 κατι ηταν σαν να πηγαινα με 350 απο τους κραδασμους.
αν το βρω στο βουλκανιζατερ θα το ανεβασω φωτο να δειτε τα χαλια μου yell