Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-12-05, 19:50
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε Πανο slick προσπαθεις να κανεις τα λαστιχα για μεγαλυτερη αποδοση;Τεσπα αν και δεν χωραει χιουμορ γιατι σκοτωνονται με αυτα τα πραγματα σου λεω οτι εισαι απαραδεκτος!!Αφηνουν ρε τα λαστιχα και βαζουν φιλτροχοανες;;;Το πρωτο και σημαντικοτερο να εχεις αξιοπρεπη λαστιχα.Που θελεις να κανεις και μαθημα κιολας.Αντε μην στα χωσω και αλλο!!!Σεβομαι το παρολιγο ατυχημα σου.Ρε παιδια λαστιχα καθε 2-3 χρονια και ας μην εχουν χιλιομετρα.Λιωνουν το καλοκαιρακι με τις θερμοκρασιες.Ειναι εξοδο ζωης και οχι μοστρας!!
Τωρα φιλε Γιαννη συμφωνω απολυτα μαζι σου,για αυτα που λες περι στασης και ρολαριστες θα σχολιασω μονο 2 πραγματακια που μου φαινονται παραξενα.1)Ξερεις οτι μου φαινεται ακομα πιο παραξενο που θεωρεις οτι αυτοκινητο με λιγοτερα κιλα ειναι σαφεστατα πισω απο εκκινηση απο σταση και του δινεις ελπιδες απο ρολαριστες;;;;Μαλλον αναποδη λογικη ειναι αυτη.Προσωπικη μου εμπειρια και γνωση αποτελει το γεγονος οτι ενα βαρυτερο αυτοκινητο για να εχει ελπιδες σε ελαφρυτερο 'κυνηγαει' κοντρες απο ρολαρισμα.Και γι'αυτο το λογο αναφερω το 0-100 γιατι ειναι η μονη μετρηση που σε 'συμφερει'.Γιατι σε ολες τις αλλες μετρησεις δεν μετρας δεκατα αλλα δευτερολεπτα ολοκληρα.Και δεν χρειαζεται να σου αναφερω ουτε 60-160,ουτε 20-120 και ουτε οτιδηποτε αλλο.Και μαλιστα προσεχε με τουρμπο διλιτρο ή αντε 1.8Τ αυτοκινητο.Πηρα την καλυτερη μετρηση για εσενα και την παρεθεσα.Εχεις 0-160 γυρω στα 21 δευτερα και το WRX 16;;Ξερεις τι σημαινει αυτο;Βαλε 1 κοφταρε βαλε 2 κοφταρε και το Scubi δεν εχει ξεκινησει ακομα και φτανει και σε περναει και πινει και καφε και μιλαμε για ρολαριστες ακομα;;και 2) να δεχτω οτι η διαφορα τους ειναι 50 -60 αλογα και οχι 100(που το εγραψα γιατι μικρη σημασια εχει σε τετοιες διαφορες).Μιλαμε για τεραστια διαφορα; Ναι ή οχι;Εδω ψιριζουμε την μαιμου αν ειναι 137,142 ή 160 και προσπερναμε τα 50 αλογα ετσι;(Που για αφαιρεσε 225-137) μιλαμε για 88 αλογα διαφορα.(Και πιστεψε με το Scubi θα δειξει πολυ πιο ευκολα 230 παρα εσυ 150).Δηλαδη αν ειστε 70 αλογα διαφορα εχεις ελπιδες;Αστοχο!!Και συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ο καθενας εχει τη δικη του προσωπικη αποψη και ειναι απολυτως σεβαστη,αρκει να μην επιμενει οταν ειναι αποδεδειγμενα λαθος και να παραδεχεται οτι ειναι λαθος!Και κατι τελευταιο τι παει να πει στην κοντρα τον ακολουθω,τον εχω απο κοντα,τον προσσεγγιζω,του κολλαω.Εννοιες αχρηστες για συμπερασμα και πολυ μα πολυ υποκειμενικες!Και εγω κολλαγα σε μια ΕNZO γυρω στα 2 χλμ και σε μια Porce δεν μπορουσε να μου ξεφυγει πανω απο 10 χλμ.Και να λεω ναι τον ειχα.Εμ δεν ειναι ετσι!Οταν στα 160 χλμ σου εχει φυγει ο αλλος 5 μετρα ειναι τεραστια διαφορα.Τι περιμενες να σου ξεφυγει μια μερα;Ή να μην τον βλεπεις;Κοντρες κρινονται στο φτερο και εμεις εδω επειδη εχουμε οπτικη επαφη με το θηριο νομισαμε οτι κατι καναμε.Λαθος προσεγγιση,λαθος συμπερασματα και κακη εκτυπωση των δυνατοτητων μας!!
Τα νουμερα που αναφερει ο virus ειναι απο το POWER οπου το μεν μαυροκαπακο ηταν σε 111 και το ασημοκαπακο σε101.
Απάντηση με παράθεση