Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
8α συμφωνησω με πολλα και που αναφρθηκαν και με πολλους. Λοιπον καταλαβαινω κσι το ξερω οτι το αμαξι την μια μερα μπορει να σκιζει και την αλλη να μην σερνει τον κωλο του ξερω οτι υπαρχουν παρα πολλοι παραγοντες σε μια κοντρα. Λεω οτι για τα αλογα που ειναι δλδ 160 ή οσο ειναι δεν πανε οσο πρεπει να πανε αν τωρα τα 160 αλογα τα βγαζουν για 1000στροφες πριν τον κοφτη δεν τους φαινεται.. επειδη ειναι ατμοσφαιρα επρεπε να σκυλιαζει να σκαβει το αμαξι με τοσο αλογα εχεις δει αμαξι 160 αλογα να δεις πως παει? ναι και ειπα οτι τα 16αρια τα εχει για πλακα αυτο ελλειπε και 16αρι και τετραπεταλουδο και 20βαλβιδο να μην περναει τα 16αρια ατμοσφαρικα.. αλλα το WRX ειναι διλιτρογιαυτο και μου φανηκε απιστευτο το να το περασει..οταν εννοεις ψηλα τι εννοεις?και αυτο ειναι καλο σε μια κοντρα φαναρι φαναρι?μεχρι εσυ να πιασεις την ροπη σου στην δευτερα εγω εχω αρχισει να ροπιαζω τριτη και την φορτωνω και εχεις χασει πολυ..για εθνικη αν εννοεις οτι στα ψηλα σκιζει συμφωνω..φιλε πανο δεν ξερω τι γινεται με τα αυτοκινητα σας μπορει να ειναι περιπτωση γιατι εχω δει αρκετα τετραπεταλουδα και πριν το κανω τουρμπο και εγω την τετραπεταλουδη ηθελα να βαλω μα ειδα μερικα τετραπεταλουδα και δεν μου αρεσαν για 160 αλογα τι να πω.. ειμαι πολυ περιεργος.. μια μερα αν κατεβω θελω να δοκιμασω με κανα τετραπεταλουδο απο τα δικα σας να δουμε διαφορες..
2579 το αμαξι τι φοραει πανω?μαμα σταρλετ και τα περνας εισαι σιγουρος? ετυχες σε κανα καλο η ολα ηταν ετοιμα για σπασιμο?τι να σου πω ελπιζω να τα δοκιμασουμε για να δουμε ποσο θα μου ριξεις..
φιλικα δημητρης
|