Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 30-12-05, 00:16
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 541
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

Λοιπόν, Φίλε Δημήτρη.....

Καταρχήν εγώ δεν ανέφερα πουθενά την GTA! Αυτό έλειπε!!! Κατά δεύτερον, εγώ δεν είπα πουθενά ότι τα έχουμε!!! Εγώ είπα ότι ότι διαλέγει ο καθένας πια λέξη θέλει να βάλει στην πρόταση (χτυπάει-ακολουθεί-πλησιάζει) σε σχέση με αυτά που είπες!!! Τρίτον, ο φίλος turbakias, σύγκρινε την απόδοση του 20V με τα δίλιτρα ουσιαστικά, και ουχί με τα 1600 (όπως θα έπρεπε, και όπως έχεις πει και εσύ), κάτι το οποίο είναι άστοχο, τουλάχιστον! Τέταρτον, απλά για το τυπικό τις υπόθεσεις, μιλάμε για αυτοκίνητα με 50-60 άλογα διαφορά!!! Πέμπτον, χωρίς να ξέρω, λέω ότι το 20V έχει 0-100 γύρω στα 9 δεύτερα (ίσως να φτάνει και τα 10), άρα και εσύ συμφωνείς μαζί μου ότι απο στάση δεν θα τολμούσα καν να σταθώ δίπλα σε όλα αυτά!!!Εκτον, Εγώ δεν μίλησα ποτέ ότι ο 20V θα μπορούσε να σταθεί δίπλα τους απο στάση, πάντα απο ρολλαριστές, και πάντα ψηλά, τα υπόλοιπα είναι λεγόμενα άλλων, τα οποία εγώ δεν τα αποδέχομαι, γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να δω αυτό το μοτέρ με τίποτα να αποδίδει τόσα τρελά στα χαμηλά!! (ακόμα και στα χλμ μόνο.... ψηλά!). Εβδομο, επειδή λοιπόν το όλο θέμα κοντεύουμε να το κάνουμε εμφύλιο..... Finito la musica.......

Υ.Γ. Sorry αλλά κανείς τελικά δεν έδωσε σημασία σε αυτά που έλεγα! Γιατί σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, η λεπτομέρεια του λόγου είναι που κάνει την διαφορά. Οχι τίποτα άλλο, αλλά μόνο εγώ δεν μίλησα για κόντρα απο στάση, αντιθέτος είμαι ο μόνος που μίλαγε μόνο για ρολλαριστες, και μάλιστα σε ψηλά χλμ,και τελικά εγώ καλούμαι να αποδείξω ότι το 20V ΚΕΡΔΙΖΕΙ απο στάση! Κάτι το οποίο βεβαίως και δεν στέκει! Και στο φινάλε...... ο 20V είναι μάπα παίδες. Δεν κάνει για κόντρες! Αν θέλετε να πηγαίνετε με 230 κάνει. (που? α πολλά ζητάτε!) Μπορείτε λοιπόν ελεύθερα να αναλύεται τις κόντρες σας, και ο καθένας να κρατάει για την πάρτι του όσα περνάει, και αν περνάει! Game over!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση