Για κατσε ρε Γιαννη λες εκει στα ψηλα χτυπαμε δυνατα αυτοκινητα.Μα στα χαμηλα φιλε μου βγαζεις δεν βγαζεις 120 αλογα.Αρα αυτονοητο οτι θα κοφταρεις.(αυτο ελειπε να πουμε οτι τα παμε και μαλιστα χωρις να στροφαρουμε ψηλα).Για αυτοκινητο με 3.0 κυβικα δεν θυμαμαι ποσα εχει η gta και 250 αλογα δεν λες τιποτα.Που τα εχει τα αλογα και ψηλα και χαμηλα.
Λετε οτι λεω τους αλλους κουλους που τους περνατε με αυτοκινητο με 165 αλογα(εγω αντε να δεχτω οτι δεν ειστε 140 και 150).Τα 10 αλογα μας μαρανανε;Εδω μιλαμε για μια 100αδα αλογα διαφορα με τους συνδιασμους που αναφερεται.Πως θα τους χαρακτηριζατε εσεις;
Και ερωτω φιλε Γιαννη πως ειναι δυνατον αυτοκινητα με πανω απο 200 αλογα και επιδοσεις στα 0-100 απο 6 εως 7 δευτερα το πολυ να ειναι πισω;
Δ Υ Ο τινα παιζουν.1) ή ολες οι συνθηκες σε ευννοουν(λαστιχα,ωφελιμη περιοχη λειτουργιας,δευτερα σχεση στο κιβωτιο εσυ και 6 αυτος,καλυτερος οδηγος,χουφταλο ο οδηγοςκαι τοσα αλλα...οσα λετε)που ομως Δ Ε Ν μας ενδιαφερουν γιατι δεν αποτελουν αντικειμενικη κριση αλλα μια στιγμιαια συγκυρια.Ετσι και ENZO περναμε αλλα γιατι το λεμε;Γιατι αυτο κανουμε!Τι παει να πει αυτο;Οτι ειμαστε πιο γρηγοροι;Οτι εχουμε καλυτερο μοτερ;Οτι ναι τους περασαμε οταν ηταν σταματημενοι;Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Ι ασφαλες κριτηριο δυναμης για το 20V;ΟΧΙ.Το καθε αλλο μαλιστα. ΕΚΤΙΘΕΜΕΣΤΑ κυριοι.Αυτο προσπαθω να πω και συγνωμη για αυτο φωναζω!!
Τωρα οσον αφορα την δευτερη εκδοχη τρεμω μονο και μονο που θα την αναφερω.Λοιπον 2)Το 20V εχει 0-100 τουλαχιστον κατω απο 7 δευτερα!!!ετσι ωστε τουλαχιστον να μπορει να σταθει αξιοπρεπως διπλα σε WRX(που παλι θα τσαγιαστει,δηλαδη).Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι κανεις που ισχυριζεται κατι τετοιο;;;Με τον kimi Raikonen μεσα υποστηριζει κανενας οτι θα πεσει κατω απο τα 7 δευτερα;Δεν υπαρχει κατι τριτο μην το ψαχνουμε.Σας ακουω ποιος υποστηριζει πιο;Κουλαμαρα(και μεσα ολους τους παραγοντες που εσεις θελετε και ειπατε) ή κρυφη δυναμη(τετοια ετσι ωστε να τσαγιαζονταιΤΤ, GTA,WRX,LOTUS,SLK,RS,FOCUS RS);;;;
Και μην κραζουμε ατομα που εκφραζουν την απορια τους πανω σε αυτα(turbakias,kosmas κ.α) γιατι πολυ απλα λενε το αυτονοητο!!!
Σας ζηταω συγνωμη εχω ειλικρινα θυμωσει με το συγκεκριμενο θεμα,δεν προκειται προσωπικα να αναλυσω αλλο το συγκεκριμενο θεμα γιατι θεωρω οτι παζαρευω την σοβαροτητα μου!!
Υ.Γ Πανο θα γουσταρα να σχολιασω την τρεμουλα σου εκει στο σχοινι(και οχι χαμογελο οπως το λες),αλλα εχω χαλαστει λιγο.Οχι με εσενα γενικοτερα με το ολο ζητημα,sorry παιδια.
|