Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p="31653
για μισο λεπτο ρε παιδια 8α τρελαθουμε τελειως εδω μεσα?ενταξει καλο χρυσο το τετραπεταλουδο τι μαυροκαπακο τι ασημι.. τα αλογα τους δεν φαινονται και δεν σκοτωνουν εχω ανοιξει με τετραπεταλουδα και εχω δει πολλα να ανοιγουν και για τα αλογα τους δεν πανε κακα τα ψεματα..
|
Τι εννοείς ότι δεν πάνε? Γιατί για την πραγματική τους ιπποδύναμη, πάνε και παραπάνε! Κανείς δεν μιλάει για την ονομαστίκή τους δύναμη! Δλδ μου λές ότι για μοτέρ 140 αλόγων δεν είναι καλά? Εγώ θα πώ ότι για 140 άλογα... παραείναι καλά! Και μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ατμόσφαιρα!!! Και στο κάτω κάτω όπως λες και εσύ ο ίδιος .....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p="31653
τι να πω η ειναι πειραγμενο το μοτερ σου η τα αυτοκινητα που ανοιγες ηταν 16αρια η οι οδηγοι τους ηταν κουλοι οσο δεν παει κατι αλλο δεν παιζει..
|
από μόνο σου λές ότι τα 1600άρια τα έχει για πλάκα! Και σε ρωτάω εγώ τώρα.... ο Levin 1600cc 20V, σε ποιά κατηγόρία ανήκει? Σε αυτήν την κατηγορία, ξέρεις πολλά που να το χτυπάνε στα ίσα? Μαμά πάντα!
Οπως πολύ σωστά έχει πει ο Δημήτρης, τον 1600 δεν θα τον συγκρίνεις με το δίλιτρο!!! Για 1600 λοιπόν μαμάει! Και έχει και την δύναμη και την δυνατότητα να κάνει εμάς εδω μέσα να μιλάμε για το αν χτυπάει-ακολουθεί-πλησιάζει (βάλτε όποια λέξη θέλετε) WRX,TT,TS κτλ. Αλήθεια πόσα 1600άρια μπορούνε να σε οδηγήσουνε σε μια τέτοια κουβέντα? Είπαμε... ΜΑΜΑ!!!