Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Κοίτα Δημήτρη, εγώ μπορώ να πώ ότι λέω εδώ και τόσο καιρό..... στα ψηλά χτυπάμε πολλά αυτοκίνητα, και ακολουθούμε ακόμα περισσότερα! Για να μιλάμε και λίγο σοβαρά..... Ναι έχουμε 1600, 20V. με 137, 142, κτλ άλογα! Εγώ βέβαια θα πώ ότι αυτά τα λέει το power! Με γειά και με χαρά του. Εγώ το αυτοκίνητό μου δεν το νιώθω για 137! Το αν χτυπάμε τάπερ, WRX, TS, TT κτλ, το βλέπει ο καθένας στο δρόμο. Οπως έχουμε χιλιοπεί εδώ μέσα, πολλοί παράγοντες παίζουνε ρόλο σε μια κόντρα, και ο νίκος απο όσο βλέπω τα περισσότερα που λέει είναι ρολλαριστά, και ψηλά! (Τονίζω το ψηλά). Επίσης Δημήτρη, ΤΤ έχω μαζέψει κι εγώ, γιατί στα ψηλά πραγματικά σκίζουμε κόσμο, και μην ξεχνάς ότι το ΤΤ (θα κοιτάξω και για τα λοιπά...)είναι μόνο.... 1700kg!!!!!!!!! (Εγώ είμαι 1070-1080kg! μιλάμε για 600kg διαφορά!!!!).Θα συπληρώσω όμως ότι για εμένα 20V απο στάση όχι απλά τύχη δεν έχει, αλλά δεν πρέπει καν να τολμήσει να στηθεί!
Οσο για αυτό που είπε ο Πάνος για τα ίδια μοτέρ, δεν θα μπορούσα παρα να συμφωνήσω μαζί του. Και προς απόδειξη τούτου, σας παραπέμπω σε αυτο που έγραψα σχετικά με την "κόντρα" μου με άλλον ομοιδεάτη!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|