νικο χαιρομαι που πηρες φορα αλλα κοψε λιγο γιατι θα μας βαραει ο δημητρης στο τελος με το θυμιατο του.ετσι οπως τα λες ρε νικο θα με περασεις απο πανω αλλα σεβαστηκες τον κινητηρα μου. τι γινεται εδω?τι λεει ο δημητρης. μας βλεπω και τα 4-5 20v στημενους ολους μαζι σε κανα αεροδρομιο για να δουμε εκει τις διαφορες.
γιαννη παντα την γλυτωνεις ρε κ@ριολ@. δημητρη φυσικα και ειναι ευνοητο οτι αυτα τα αυτοκινητα τα οποια αναφερθηκαν ειναι μεγαθηρια για μας αλλα δεν ειναι απιαστα. και δεν εννοω με τον 20V. καπου εχουν και τις τρυπες τους ομως.O φανης με τον κινητηρα του γιαννη ελεγε οτι περασε type r. το ts φυσικα ειναι γρηγορο αλλα αν του πεσει του οδηγου κατω απο το lift αρχιζουν τα δυσκολα του. ομως αν ειναι καλος οδηγος δε το πιανουμε.το celica με τα 142 δε το συτηταμε. η το συζηταμε και αυτο? cussing
..οσο για το WRX με τα 220 στο δρομο παει σαν ενα καλο αμαξι 150-170 ιππων. ειναι ΤΡΟΜΕΡΕΣ οι απωλιες απο τα διαφορικα.εχω μιλησει με ιδιοκτητη και γνωστη γενικα τετοιου αυτοκινητου και φυσικα ετυχα και στο δρομο και ξερω τι λεω.με πηγε βολτα με pro drive 265 αλογα ξεφυσουσε σαν τρελο αλλα στο ιδιο σημειο που περασαμε τερμα ειχα περασει απο κει(καθε μερα περνουσα) με +5.(εξηγηστε το μου ρε παιδια) και γιατι στην τελικη σχεδον ολα τα σουμπαρου καθοντε και ασχολουντε με μια corolla και μια carina? μηπως νοιωθουν οτι μεχρι εκει ειναι? και οχι παραπανω? τους αρεσει η κατηγορια? η τους αρεσει να ταπεινωνουν ενα 1.6?. και ρωτο το εξης. το 1.6 turbo με τα 150 γιατι κοντραρουν και τα ψιλοβελτιωμενα (motor-cote

)4ΑFE?
φιλε turbakia μην παιρνεις φορα γιατι δεν ξερεις τι και πως παει το καθε 20v.ολα μα ολα ειναι διαφορετικα και απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι το αμαξι καθε μερα παει και διαφορετικα . δεν ξερω γιατι αλλα το εχει παρατηρησει πολυς κοσμος που εχει ασχοληθει με αυτον τον κινητηρα. ξερεις τι ειναι να εχεις κανονισει κοντρα και το μοτερ σου να μη γουσταρει μια? σου εχει τυχει?
ξερεις τι ειναι να θες να πας για εναν ηρεμο καφε και τ αμαξι να σπιναρει τρελα και να μη θελει να σταματαει? για αυτο λοιπον να μη λεμε λογια και παιρνει και η μπαλα ολους τους κινητηρες στην τελικη. ξερεις τι διαφορα εχει ο κινητηρας του φιλου σου που ανοιξατε με τον δικο μου του νικου η του γιαννη?(τον δημητρη δε τον συζηταμε

). προς θεου φιλε δεν σε παρεξηγω αλλα πιστευω οτι δεν πρεπει να λεμε βιαστικα λογια. εμενα εβγαλε 142αλογα στο power. ολοι ετσι ξερουν και δεν μπορει να με πιασει ενα 1.3 της ταξης των 145-155 αλογων. μου το εξηγεις σε παρακαλω? πως γινεται να ειναι σε εκκινησεις πρωτη-δευτερη πισω μου 1.6t vvti? (και οι 2 χαζοσπιναραμε τρελα) (με δεκα μαρτυρες)ελα ομως που ειχε βαλει τριτη και γω εσπαγα δευτερα και ημουν μπροστα εστω και λιγο. 6 φορες το δοκιμασαμε τις 5 ημουν μπροστα. και μη μου πεις οτι σπιναρει σε καινουργια ασφαλτο με τριτη το 1.6 με 190+αλογα γιατι θα τρελαθω. και ξερει να το ξεκιναει
απλα σε ερωτω φιλε μου
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΥΓ δημητρη γεννηθηκα σπαστης τι να κανω? ολα οσα εχω αλαξει στο συνολο τους αν δεν πηγαινε κοφτης δε αλαζα ταχυτητα.3 αμαξια και 14μηχανες. γιατι δεν εκαναν ποτε κιχ? γιατι δεν πηγαν ποτε συνεργειο? ΜΙΑ φορα ενα μηχανακι το πηγα σιγα σαν σαλιγκαρι ενω πηγαινα για καφε και επειδη εβρεχε, και απο την πολυ σιγαμαρα εσπασε ελατηριο εμβολου(αχ.... TZR125

) απο την επομενη που το αλαξα σε 5 λεπτα ηταν κοφτες . δεν ξαναχαλασε ενα χρονο ακομα που το ειχα κρατησει. δε σε παρεξηγω ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. εγω ειμαι του οριου φιλε μου. σε ολα ερεθιζομαι με το λιωσιμο.μ αρεσει να δω ποσο θα αντεξει για να ξερω τι σκ@τ@ εχω κανει. σου παραθετω μια φωτο φιλε δημητρη αφιερωμενη ετσι επειδη ειπαμε για ορια

εβαλα την φωτο για ριξουμε και κανα χαμογελο εδω μεσα. θα μας φανε τα αλογα στο τελος. δημητρη παρατηρησε χαμογελο ευχαριστησης αδρεναλινης ομως πεφτοντας........
γιατι χωρις αδρεναλινη και ειδικα σε τρεχαλα με μηχανη δε κανουμε τιποτα τουλαχιστον εγω!!!
φιλικα πανος