Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-12-05, 20:07
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οχι τοπικ στις εφημεριδες θα το βγαλω.Ρε αρχιερεα ειπα εγω οτι ειστε κουλοι ή οι αλλοι που πατε κοντρα ειναι αυτοι κουλοι;Σου ειπα μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λετε και ξερεις κατι γιατι αμφιβαλλω και δεν θεωρω δεδομενο μερικες φορες οτι λετε;Γιατι να σου θυμισω για κοντρες με WRX και κατι αλλα παλαιοτερα συγκριτικα που λεγατε.Ε εγω αυτα τα θεωρω υπερβολες.Δεν λεω οτι λετε ψεματα αλλα οτι υπερβαλετε και βλεπετε τα πραγματα οπως βολευουν μερικες φορες.Και δεν μενω μονο στο παραδειγμα του Γιαννη αλλα και σε αλλα κατα καιρους...Εδω σου ελεγα για lotus αν θυμασαι και παλι και εκει στοιχηματιζες.Τα ξεχασες κιολας;
Και επειδη και εγω πολλες φορες χρησιμοποιω την υπερβολη στα λεγομενα μου για αυτο δεν το βρισκω ασχημο αλλα ως ενα μεσο εκφρασης.Αλλα ειναι καποια πραγματα που πρεπει να ειμαστε ξεκαθαροι.
Και για την κοντρα τωρα που λες τοσα ταξιδια κανεις κατεβα και προς Καλαματα.(Το Μονακο της Ελλαδας).Δεν θα το μετανιωσεις και που ξερεις μπορει να βγαλεις και 1000 ευρω.Εγω το μονο που θελω ειναι να κερασεις καφεδακι(ακυρο θα κερασω εγω της παρηγοριας-χα,χα,χα) και να βγεις μετα να παραδεχτεις την 'μαυρη' δυναμη.Α, και κατι αλλο!Παρε μαζι σου παραλληλους,μουφομετρα,εργαλεια θα σου χρειαστουν γιατι αν εισαι΄'μαμα' δεν σε παω.Και θα σε βγαλω και φωτογραφια πριν και μετα να κανεις τις συγκρισεις σου.
Καλα να περασετε στο Πηλιο ειναι φανταστικα μην εχεις παραπονο!
Απάντηση με παράθεση