μα εκει ειναι η πικρα φιλε μου δημητρη πιλοτε!!!! οταν θα χασω απο ενα μαυρο η πικρα μου ειναι 7%. οταν το μαυρο χανει απο το ασημι ποση αραγε να ναι η πικρα τους? 93%? απλα σου βαζω αυτο το ποσοστο φιλε μου ετσι για να δεις πως θα νοιωσεις στο αμεσσο μελλον. νικο(2579) μη βιαζεσαι φιλε. το θεμα ειναι να γινει το ανοιγμα μετα τα 140 εκει που γουσταρουν αυτα τα μοτερ. το να σπινιαρουμε δεν ειναι θεμα. απλα παιζουμε. θα τα δουμε αλωστε.
ταυτιζομαι με το γιαννη? τι εχει ο γιαννης δημητρη? αχ ρε ελα κατω να δεις ποσα ασημι θα σε περασουν. τριζουν τα δοντια τους.
σασμαν τωρα. το 6αρι του λεβιν ειναι πιο κοντο απο το δικο μου 5αρι αλλα δε νομιζω οτι εχει διαφορα. δημητρη η τελικη που ανεφερες ειναι στις 8000 στροφες? ρωταω για να δω περιπου την διαφορα των σασμαν επειδη σε αυτα που ειπες εχω κατι παραπανω χιλιομετρα αλλα στις 7800. τι παιζει? το κοντερ μου παει ιδια με καινουργιο Ε12.λογικα θα εχουμε την ιδια απολκλιση. αλλα τι παιζει ομως? απο τωρα θα χασεις? απο το ιντερνετ?

θελω να μου πεις και ποσα εχεις με 5η και με 6η στις 3000 στροφες. εχω 100χιλιομετρα και οταν ηταν 1300 παλι στις 3000 100χιλιομετρα εβλεπα. δηλ ειδα τα ιδια και με το σασμαν του 1300 και με το σασμαν του λεβιν. του 1300 ηταν αρκετα πιο κοντο ομως και ειναι μονοδρομος για μενα να βαλω μιας και δε προτιμω το 6αρι. ΨΑΧΝΩ ΧΕΛΩΝΑΑΑΑΑΑΑ
το 6αρι του g6για μενα ειναι αναβασιαρικο και μονο!!!!