Φιλε 2579 αν και δεν εχω μπει στη διαδικασια να βλεπω χιλιομετρα που κοφταρουν θα σου πω κατα προσεγγιση.Φοραω μαμισιο 6αρι 20v ωσαν τροπετο που εβαλα.Αλλα και πριν την μετατροπη εξαρι ειχα το G6.Πιστευω οτι το 6αρι αξιζει τα λεφτα του μιας και που εκμεταλευεσαι στο επακρο τον κινητηρα σου.Βεβαια εισαι με τον μοχλο στο χερι αλλα και αυτο εχει τη γοητεια του.Για μενα αν βρεις βαλτο με κλειστα ματια.Αυτα που λετε οτι δεν τραβαει χαμηλα προσωπικα το νιωθω οταν ανοιγω απο 2000 στροφες(και οχι αργοτερα).Μου αρεσει να οδηγω και να αλλαζω ταχυτητες μεχρι τις 4000 στροφες.Νιωθω οτι καταπονω λιγοτερο ετσι το μοτερ και 'μενω' μακρια απο το γουργουρισμα οταν μπαινει το VTI.Βεβαια επειδη μπηκα και οδηγησα και TYPE R προσφατα και ειδα καποια πραγματακια που εγω ηθελα,η εννοια ροπη απο χαμηλα ακμαζει στο Honda.Ξερω ειναι διλιτρο και πολλα αλλα,αλλα πραγματικα απο τις 2000 στροφες ξεκινα το παρτι.Κια γιατι τα λεω ολα αυτα;Γιατι αναλογα με τα βιωματα που εχει ο καθενας μπορει και επιλεγει και κανει συγκρισεις.Μπορει να βαλεις το εξαρι να μπεις και εσυ στο type r και να λες μετα καμμια σχεση το εξαρι το δικο μου με του type r.Αυτονοητο αυτο!Αλλιως τραβαει το ενα και αλλιως το αλλο.Αλλα να εισαι σιγουρος οτι μιλωντας παντα για το ιδιο,ξαναλεω ιδιο μοτερ, η επιλογη απο 5αρι σε 6αρι ονομαζεται αναβαθμιση!!Εξαλου διορθωστε με αν κανω λαθος το μαυροκαπακο με εξαρι δεν εβγαινε;Εχω ακουσει και για 5αρι αλλα ισχυει και σε ποια μοντελα;Ποιανου ετους;
Και γι'αυτο που ρωτησες η 1 γυρω στα 45-50,η 2αρα 98-100,η 3 μεχρι 130,η 4αρτη μεχρι 150-155 και η 5 221-223.Η 6 ειναι καθαρα overdrive και αν τσιμπησεις κανα 2-3 χιλιομετρακια απο εκει θα εισαι τυχερος.Αν δεν σε καλυπτει η απαντηση μου θα επιχειρησω ενα 'ανοιγματακι' μεχρι και 3 αυριο ωστε να σου πω πιο συγκεκριμενα.
Υ.Γ1 Ρε Πανο που το καταλαβες οτι ειμαι πιλοτος;Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις φιλε μου.Καλα σε λεω εγω Πυθια.Πιλοτος ειμαι αλλα στα corolla για τα αλλα θα σε δερνει η απορια.(χα,χα,χα).Ασε που βλεπω οτι ταυτιζεσαι και με το Γιαννη και λες:'τα μοτερ μας'.
Υ.Γ 2 Ρε Νικο μπας και τους τσαγιασες και δεν το λενε;Τι δικαιολογιες σου αμολανε;Οχι στο λεω για να ξερω αν ειναι να σε τσαγιασω εγω ή οχι.Αν δεν περνας τα ασημοκαπακα με τα μαυροκαπακα θα τα βαλεις;
|