Re: Dyno Day
Βλέπω ότι έχει αρχίσει μια μικρή διαμάχη στο κατά πόσο έπρεπε ή όχι το περιοδικό να μας προβάλει καλύτερα . Σίγουρα από πλευράς μέσου όρου αλόγων το περιοδικό θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη παρουσίαση, όπως έκανε και σε άλλα club. Και εμένα μου φαίνεται περίεργο γιατί τα TS έμειναν έξω από την έκδοση.
Ως εκεί όμως. Κατά αρχήν να διεκρυνίσω ότι αυτά που λέω είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.
Το γεγονός είναι ένα. Έστω και με αυτό τον τρόπο το club προβλήθηκε προς τα έξω και δήλωσε την παρουσία του.
Το αν είμαστε καλό club θα μας το δείξει ο μέσος όρος των αλόγων που θα βγάλει ένα περιοδικό? Δεν νομίζω. Με αυτή την λογική και εγώ και πολλοι άλλοι που είμαστε και θα παραμείνουμε κάτω από τα 150 ή 130 ή 180 ή 200 ή 1200 άλογα θα έπρεπε ή να μην έχουμε το δικαίωμα να γραφτούμε ή θα έπρεπε να διαγραφούμε από το club. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι όταν γράφτηκα στο club να με ρώτησε κανείς (ως κριτήριο εγγραφής) πόσα άλογα βγάζω και τι μοντίφες έχω κάνει. Μόνο τι μοντέλο corolla έχω με ρώτησαν.
Γιατί τα λέω αυτά? Τα λέω γιατί το αν είμαστε καλό club το δείχνει η συμμετοχή μας σε αυτό και στις όποιες δραστηριότητες του και όχι το κατά πόσο θα βγάλουμε καλό μέσο όρο στο δυναμόμετρο του όποιου περιοδικού.
Όσοι πήρατε το περιοδικό πιστεύω θα διαβάστε και μερικά σχόλια στο τέλος του θέματος. Εμένα το σχόλιο που έλεγε ότι είμαστε ένα club που δίνει περισσότερη σημασία στην παρέα, στις ανθρώπινες σχέσεις δηλαδή και όχι στα άλογα μου άρεσε. Αυτό που εγώ κράτησα ήταν ότι για άλλη μια φορά το club μας προβλήθηκε, συμμετείχε, έδωσε το παρόν. Σίγουρα αν έμπαιναν τα TS θα είχαμε λίγο καλύτερο μέσο όρο αλόγων. Αλλά τελικά αυτό είναι που μετράει? Σίγουρα θα δείχναμε πιο δυνατοί από άλογα και ροπές. Δείξαμε όμως δυνατοί σαν παρέα και εμένα αυτό κυρίως με έκανε να το αγαπήσω αυτό το club.
Φιλικά
|