Θέμα: Dyno Day
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Dyno Day
Παλιά 08-12-05, 11:00
Το avatar του χρήστη Sotosgl
Sotosgl Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Γερακας Αττικης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 281
Sotosgl είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Dyno Day

Ρε παιδια να ειναι να τσακωνομαστε μεταξυ μας για τετοιες Μ@Λ@κιουλες ας το κλεισουμε το μαγαζι και να παμε στα σπιτια μας.
Και τι παει να πει που εβγαλαν τις Corolles τοσο χαμηλα ?
Θα πατε να τις πουλησετε για να παρετε κανενα Punto ή Saxo ή Rallye που τα περιοδικα μονο Φιφες δεν τους φερνουν ή μηπως θα βλεπετε την Corolla μια ζωη σαν τον φτωχο συγγενη των Supra και των Celica ?
Επειδη οταν ημουν μικροτερος διαβαζα και εγω περιοδικα του χωρου και πορωνομουν οταν εβλεπα ενα αμαξι με 200 300 ή και 1000 αλογα μεγαλωσα ομως και τα εκοψα γιατι με χαλαγανε.Ωραια και καλα ηταν μεχρι ενα σημειο που μαθαινα για τα αμαξια και πως τα βελτιωνουν αλλα βαρεθηκα τις υπερβολες και τα ψεματα.
Εχω δει οτι τις Corolles ολα τα περιοδικα τις αντιμετωπιζουν με απαθια ή δεν τις αναφερουν καθολου.(χαρακτηριστικα στο τελος των περιοδικων δειτε τα τηλεφωνα μερικων Club ή σε ενθετα για τα Club στην Ελλαδα βαζει μονο τους γνωστους αγνωστους)
Στην τελικη το Corolla ειναι ενα οικογενειακο αυτοκινητο και για να το βελτιωσουμε δινουμε τον διπλασιο κοπο και χρημα απο οτι θα φτιαχναμε ενα αμαξακι-κουβαδακι-φερετρο αλλα κανενας δεν μας υποχρεωσε,αγαπαμε το αυτοκινητο μας και τα δινουμε ολα για αυτο.
Δεν ειμαι ουτε γρηγορος ουτε ωραιος αλλα τουλαχιστον αγαπαω την Corolla μου (Αυτο ακουστηκε λιγο GAY ) και δεν με νοιαζει τι θα πει καποιος στον δρομο ή στην παρεα...
Αυτα ειχα να πω και ελπιζω να ληξει εδω το θεμα

Ζήτω η καγκουριά!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Απάντηση με παράθεση