ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΤΟ CELICA ME THN 3T (1800cc) επισκευασμενη, μιας και παει το μοτερ, φορτηγησια μεν, ροπατα χαμηλα, και ψηλα τιποτα, αλλα διπλωνει με ομοιομορφο τροπο, δεν χρειαζεται να ειμαι σε εγρηγορση, οπως η κ@λ@φωτια.
Το SR θα δουμε τελικα το μοτερ το σαββατο, οποτε τοτε τα μαντατα.
ΝΟΜΟΣ-ΘΕΩΡΗΜΑ-ΑΞΙΩΜΑ : "Ποτε σε γιαπωνεζικο πολυστροφο μοτερ, επισκευη μπλοκ, καλυτερα πεταξτε το, παρτε ενα μοτερ κομπλε, ή ενα μπλοκ ΠΑΝΤΑ κομπλε, το ΖΥΓΙΣΜΑ τους ειναι στην τριχα, εμεις ειμαστε @λβανοι σε τετοια"
Ο φιλος μου ο ρεκτιφιατζης, εκανε λαλακια, αλλα προσπαθησε, ειπε οτι θα το κανει τελειο, αλλα μπαααααα.....Δεν πειραζει δεν χαλαμε ετσι φιλιες, αλλα πληγωθηκα....τοσα SAAB και δεν εσπαναν ετσι ρε παιδια.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aggelos2";p="
σαββα οτι χρειαστεις για την celica απο φανοποιια ρωταμε
|
εγινε αγγελε θα σε πω, να το ξεκινησουμε λαμαρινα και τα λεμε
επισης για το χταποδι, μην το παιρνεις για δεδομενο, πρεπει να αποφασισουμε τι θα κανουμε.
Αν καταληξει και τα βγαλω ολα απο πανω, θα στο δωσω, αν δεν εχεις βρει μεχρι τοτε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PARIANOS";p="
A...δε σου ειπα αλιμονε...17 νοεμβρη πηγα Παρο και κοιτα τι επαθε το celicaki σου.....!!!!Αν το θες ακομα δωσε μια καλη τιμη να στο στειλω!!!!
|
παριανε, γ@μ.σ. τα, εγκληματα, καλα τι τους ζητησε το οχημα και το κανουν ετσι? χωρο πιανει? Τοσοι χοντροι ανθρωποι κυκλοφορουν, τους ειπα ποτε εγω, "ρε εσεις, πολυ χωρο πιανεται! καθηστε να σας πατησω!"
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Και να φανταστητε οτι το ΤΑ60 του Σαββα σωθηκε κυριολεκτικα την τελευται στιγμη απο "κυβοποιηση"!!!!!
|
ειναι αληθεια, ο ιδιοκτητης με πλησιασε οταν ειδε το ΚΕ35 σαν καρτ-ποσταλ, μου ειπε αν θελω τις ζαντες γιατι εκλεισε ραντεβου να το πρεσσαρει για διαλυση.....
τρελλαθηκα....λεω τοσο λ@λ@κες γιναμε....
Πηρε ο ανθρωπος το νεο Ford Focus 1.6 και ησυχασε. Το αυτοκινητο ειναι ΑΒΑΦΟ και ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ. Τι να πω, εκεινη την ωρα κρατουσα γλυκα, ηταν η γιορτη μου, και τα πηγαινα στην ΕΛΒΟ, και ξετρελαθηκα.
Τωρα ειναι δικο μου και αυτο. Θα με σκισει η γυναικα, αλλα Αγαπαααααααω ο Που...της.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SavvasKE35";p="
συνεχεια φωτο......ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ !!!!!!!
|
Αμαν μανια πια αυτο το παλικαρι να βγαζει φωτογραφιες στα σκοταδια...
Αναψε και κανενα φωσ ρε ΣΑΒΒΑΑΑΑΑΑΑ
|
φιλε κυριακο, για να μπορω να εχω αυτα τα σιδερα, ουτε καν φτιαγμενα, πρεπει να δουλευουμε νυχτα-νυχτα και μερα-νυχτα. που να δω φως οταν γυρναω. Που να ειχα και κανενα παρανομο αισθημα...εεε Αλιμονε?
Παρανομος και αν ειναι ο δεσμος μας...εμεις τον δεσαμε με αγαπη και αισθηματαααα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Σάββα τα καντράν θυμίζουνε πολύ Trueno AE86.
|
ετσι φαινεται, παντως το στησιμο, εστω και διαλυμενο ειναι σαφως ανωτερο σε ολα τα επιπεδα,δεν τα ηξερα αυτα τα αυτοκινητα, ποτε δεν πηρα αυτη την εκδοση, το πιο παλιο το πηρα, αλλα ηταν με ατερμονα. Μου αρεσε πολυ, θελει πολυ δουλεια, αλλα ΠΛΑΙΣΙΟ τελειο. Ειναι μαουνα, οποτε ξεχναμε τις επιτοπιες στροφες σε 1,5 λωριδες δρομους-σοκακια.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aggelos2";p="
σαββα το χταποδι θα το δωσεις?εαν ναι ποσο?
|
δεν ειμαι παλιατζης, ουτε κερδοσκοπος, πιστεψε με, δεν εχω τρελα με τα λεφτα, οταν ερθει η στιγμη να στο δωσω πολυ ευχαριστως, εχω και φωτο στην ιστοσελιδα μου, κανα 150 ειναι καλα?