Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από popol@ros";p="
οποιος ισχυριζεται οτι με μια αναρτηση το αμαξι στρωνει , λυπαμαι αλλα απλα ονειρευεται......
|
Εαν περιμενεις να γινει WRCφυσικα οχι, αλλα μια καλη αναρτηση βελτιωνει παρα πολυ ενα αυτοκινητο(απο μικρη εως θεαματικη βελτιωση).Μιλαω για αναρτηση οχι π@π@ριες,γιατι μερικοι βαζουν ελλατηρια χαμηλωματος με 100ευρω και αμορτισερ τις πλακας και νομιζουν οτι στησανε αυτοκινητο.Για το συγκεκριμενο εχει ενα ωραιο σετ coil over η APEX (σχετικα φθηνο) και με ενα σετ αντιστρεπτικες και μπαρες θολων εισαι ετοιμος.Τωρα για το τιμονι δεν ξερω,ειναι μια πονεμενη ιστορια,οπως και ολα τα υλεκτρικο-υποβοηθουμενα.
|
-ολα αυτα για να κανεις το αβενσις αυτοκινητο που να μπορει να στριψει με μια αλφα αξιοπρεπεια???? και παλι με ολα αυτα που εγραψες στην τελικη θα γινει καλυτερο και θα μπορει να βρεθει διπλα σε μαμα μοντεο και 6αρι??? δεν ξερω ρε παιδια σαν πολυ απλα μου τα παρουσιαζεται και αρχιζω και ανησυχω....... ειμαι της αποψης οτι για να πει να στρωσει η αναρτηση πρεπει να αλλαχτει εξ ολοκληρου η γεωμετρια του........ αλλα ποιος εχει τα κοτσια/γνωσεις/τολμη/χρηματα να το κανει????? φαντασου δηλαδη τι στησιμο εχει οταν για πισω αναρτηση εχει διπλα ψαλιδια και ομως ο κωλος του ειναι σε εγρηγορση καθε στιγμη........
-οσο αναφορα για το θεμα ΜΑΖΝΤΑ..... το μονο που μπορω να πω αδερφε ειναι οτι η εν λογω εταιρια ειναι μια παρεξηγημενη θα ελεγα αυτοκινητοβιομηχανια που προσπαθει να δειξει οτι τελικα αξιζει......... αυτη τη στιγμη που μιλαμε ΟΛΑ τα μοντελα της μονο ως εξαιρετικα μπορουν να χαρακτηριστουν και φυσικα πρωταγωνιστουν στις εκαστοτε κατηγοριες......
Α , και κατι αλλο , να μην αναφερο την αξιοπιστια........ (παρενθεση , εδω και 4 χρονια εχει καταλαβει την κορυφη και απο οτι φαινεται δεν λεει να κατεβει)......
-για να μην παρεξηγηθω , απλα προσπαθω να πω τα πραγματα οπως εχουν....... η οικογενεια μου μεγαλωσε με την τογιοτα...... απο κορολα του 78 , σε καρινα του 92(220,000 χιλιομετρα) και τελος σε αβενσις του 2005 (αισιως 21,000 χιλιομετρα)