Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
το καλοκαιρακι ειχα την οικογενεια πανω στην καρδιτσα οποτε καθε σαββατοκυργιακο ανεβοκατεβενα μονοσ .σε καποιο ανεβασμα λοιπον μολησ περασα την λαμια και ειχα βαρεθη την ζωη μου (ρε κανενα θυμα σημερα) τσουπ με προσπερναει ενα οκταβια σφαιρα αμαν μεγαλε δωσε νοημα στο βαρετο ταξιδι μου κατεβαζω 2 ταχιτιτεσ και τα ριχνω στο μυαλο μου περνανε τα λογια ενοσ φιλου μου που ειχε οδηγιση το αυτ/το το δικο μου και το οκταβια μου ειχε πει οτι το δικο μου δεν εχει καμια τυχη (το ειχε παει μεχρη 4000 στροφεσ ηταν στενη η δρομοι εκει ) μετα απο λιγα δευτερα τον εχω πλησιαση πισω γραφη 20ν τουρμπο 4x4 ο τυποσ με βλεπει και τα χωνη.. ειμαι κολιμενοσ πισω του το περιεργο ειναι οτι ειμαι μετο μισο γκαζι λεω μου κανει πλακα και μολισ προσπαθισω να περασω θα με αδιαση (το εχω κανει και εγω μεγαλε σκευτικα παντα ομωσ χωρισ να θετω σε κινδυνο τον αλλο)με το που γινονται 2 οι λουριδεσ τον περναω <<ανετα >>μπα λεω κοβω με περναει τα χωνο ρε το πτωμα και συνεχισα το βαρετο ταξιδι ελπιζωντασ...
ειχα και αλλη μια εμπειρια με το ιδιο αυτ/το στην 1η 4 κενεσ στην 2ρα εχασα το μετρημα το κακο ηταν οτι το μετρημα το εκανα απο πισω!!!στο φαναρι το παληκαρι μου ειπε 300++hp toyota mania το ιδιο απο εξω αλλα τι κρυβετε απο μεσα ειναι το θεμα. μαμα παντοσ τα χωνουμε κανονικα και ασ μασ ρχνουν 200cc+τουρμπο
|