Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Με έβγαλαν Φωτό... Τώρα Τι Γίνεται????
Παλιά 30-11-05, 23:07
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 349
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Με έβγαλαν Φωτό... Τώρα Τι Γίνεται????

Φίλε μου είναι λίγο απίστευτο να σε τράβηξε φωτό από μπροστά. Βέβαια δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι είμαστε στην Ελλάδα οπότε όλα είναι πιθανά (αν και κατά την άποψή μου παίζει να είναι και μούφα χωρίς δηλαδή φίλμ απλά για να τρομάζει και να χτυπάνε τα αντιραντάρ). Το πότε θα σου έρθει η κλήση εξαρτάτε από πολλά και κυρίως από το φόρτο εργασίας το Αστυνομικού τμήματος και την γραφειοκρατία (έχω δει κλήση 1,5 χρόνων παλιά υπάρχει όριο 3ετίας μετά παραγράφετε). Όντως υπάρχει παρακράτηση διπλώματος στην περίπτωσή σου αλλά αν αυτό σε ενδιαφέρει περισσότερο τότε αν σε τράβηξαν από μπροστά μπορείς να το γλιτώσεις πηγαίνοντας δικαστικώς όπου μάλλον θα αθωωθείς αλλά παίζει να πληρώσεις περισσότερα από ότι είναι η κλήση σε δικηγόρους (απ ότι ξέρω η παρακράτηση διπλώματος γίνετε με την παράδοση της κλήσης όταν αυτό προβλέπει ο νόμος εκτός και αν το άλλαξαν τον τελευταίο χρόνο). Αυτά και με τις υγείες σου!!!!!!!!!!!

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση